reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

reklama
myślicie że można byłoby zjeść lody np z advokatem?czy to już alkohol i nie za bardzo?? :) to niech każda coś przyniesie na tę studniówę ;) ja tam mogę dla każdej wielki tort ;D
Eg te piżamy to chyba od mężów ;) ja się do swojej absolutnie nie mieszczę :)

zrobimy sobie bibe przed kompem, w nocy...
lody z adwokatem?dobry pomysl, przeciez taka ilosc raczej nie zaszkodzi, zreszta zaleca sie winko, to moze po lampce?

Trzeba kupić jakąś koszulinę choćby do szpitala. Przyznam się, że w domciu to ja zawsze śpię bez niczego.  :D

nago nie zasne...uwielbiam pizamki ale niestety na razie odpadaja wiec kupilam sobie slodkie koszulki.
na party w sam raz!
;D

czemu piżamki odpadają??
to znaczy zależy jaką masz piżamkę na mysli.. bo ja jak myślę piżamka to widze spodenki krótkie i koszulkę z krótkim rękawem ja w takich spię.. wkładam tylko pod brzuszek spodnie i już.. :)

reklama
Albo w ogóle je wyjąć :D jak tak zrobiłam w paru spódniczkach do których teraz swobodnie się mieszczę ;D

Do góry