reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

nie martw sie. u mnie podobnie. jak leze odpoczywam lub dluzej siedze to rozrabia.
a tak w czasie ruchu, pracy to slabiutko. ale to sie zmieni...jak urosnie.

reklama
Gdzieś czytałam, ze te nasze Maluszki to śpią teraz 20 godzin na dobę,a skakać lubią jak dostaną zastrzyk energii, czyl np. po obiedzie.. Skaczą tez jak my śpimy, a ponieważ są małe, to nie zawsze to czujemy, więc się Żabko nie przejmuj :)

U mnie też się juz na całego rusza ale tylko kilka razy w ciągu doby, najczęściej koło 12 i później rzeczywiście jak zjem obiad i siedzę to wtedy najbardziej.. no i troszke wieczorem jak leże w łóżku ale to jeszcze bardzo słabe kopnięcia.. czekam na porządnego kopa hih :) i takiego co można by wyczuc przez skórę to wszyscy w domu czekają..

reklama
Do góry