reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

Dziewuszki postarajcie sie nie denerwowac - poczujecie wkoncu te upragnione kopniaczki zobaczycie. Ja jestem w drugiej ciazy i ruchy poczulam pod koniec 16 tygodnia ale tez sie denerwuje bo do tej pory czuje je zadko i bardzo delikatnie mam wrazenie ze delikatniej niz na poczatku. Wiec po prostu kazda ciaża jest inna i tyle.
U mnie jutro wraca maz po dwoch miesiacach pobytu za granica i z jednej strony ciesze sie jak szalona a z drugiej boje sie jego przelotow samolotami - czuje ze zle odbija sie moj paniczny strach na dzidzi bo jak tylko zaczynam sie bac ona wogole przestaje sie ruszac:( ale mam nadzieje ze jakos sie wszystko ulozy i jutro bedziemy juz razem:) pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Agak - nic się nie bój i nie strasz Dzidzi:) Lepiej się skup na wymyślaniu kolacji powitalnej ;D

Żabo - kopnie, kopnie, aż kiedyś będziesz miała dość kopania jak ci przygrzmoci w pęchęrz :). Czyli istnieje szansa, że za 10 dni się dowiesz kto tam puka w środku?

Dziewczyny a ja ma dzisiaj usg więc może dzisiaj już coś będę wiedzieć :laugh: :laugh: :laugh:
Pozdrowienia dla wszystkich!

Naturellko no to zobaczymy której się poszczęści i pozna płeć oczywiście jeśli ty tez chcesz wiedzieć :laugh: :laugh:
No i trzymam kciuki że z maluszkami wszystko będzie ok zawsze odczuwam pewien lęk kiedy idę na usg i uwielbiam te moment kiedy lekarz mówi z dzieckiem wszystko jest prawidłowo może się pani nie martwić :laugh: :laugh:

ojej troszke mnie uspokoilyscie z tymi kopniaczkami, ale cos strasznie sie niecierpliwie. i zazdroszcze wam tego usg. ja ponownie zobacze maluszka dopiero za jakies 10 dni. trzymajcie sie cieplutko

A ja Wam opowiem cos ciekawego..
Mam znajomą Panią astrolog i gdy sprawdziła mój horoskop to sie okazuje że nasza Jowita nie wytrzyma w moim brzuszku do listopada i urodzi sie końcem października a do tego wszystkie dzieci urodzone w tym czasie to bedą małe szczęściary to ponoć zasługa Jowisza który tam gdzieś wchodzi w tym momencie.. Zawsze wszystkie rzeczy które mówiła znajoma sie sprawdzały zobaczymy i tym razem.. hihi
Chyba lepiej urodzic przed czasem niż się denerwować przenoszoną ciążą nie?

reklama
A teraz tak patrze i ja to juz chyba w połowie !!
jak sobie pomyślę że to juz niedługo przybedzie malutka osóbka do naszej rodzinki to ogarnia mnie radość i przerażenie zarazem.. dzis sniło mi się maleństwo i ciągle o niej zapominałam gdzieś szłam i po długim czasie sobie przypominałam że zostawiłam ją samą biegnę wiec do niej przerażona a ona leży sobie spokojnie zadowolona i tak kilka razy w ciu całego snu.. dziwne.. mam nadzieję że to nie znaczy że za mało dbam o malutką.. musze coś chyba zmeinić w jadłospisie..hihi

Do góry