reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

Ten mój paskud też jest uroczy i przekochany, ale jak czasem patrzę na tą sierść wszędzie..... W zasadzie powinnam mieć cały czas odkurzacz w pogotowiu, najlepiej na stałe przymocowany do nogi ;D

reklama
witam po dluzszej przerwie, ale jakze owocnej.
jak wiecie mam dziwczynke, a od czwartku dzidzia rozkopuje sobie moj brzuszek. cudowne uczucie!!!

bakteria sie wycofala, tzn na testach genetycznych sie nie ujawnila. lekarka mowi ze wszystko ok.

pozdrawiam.

No i spuer, mia, tak trzymać :)

Mnie Małe wczoraj kopnęło w rękę przez brzuch i nagle do mnie dotarło, że mam prawdziwego dzidziusia w środku...

Ma się ten refleks ;D

cześć!!!
Pomimo że teraz przydałby mi się piesek, to napewno nie zdecyduję się na kupno, bo po pierwsze mieszkam w bloku, a po drugie to jestem zodiakalną panną i nie zniosłabym sierści na podłodze. Mamy chomika i to mi wystarczy.
Dzisiaj moje samopoczucie jest fatalne, chyba wczoraj zjadłam coś nieodpowiedzniego, bo pół nocy spędziłam w toalecie. Może macie jakieś rady na taką sytuację, bo narazie piję herbatkę i zjadłam kromala z masłem, a więcej jeść to na razie się boję.

witam po dlugiej przerwie! niestety mam graniczony dostp do kompa, bo moj maz konczy na gwalt prace inz ;) dzidzius kopie juz od 15 tygodnia i kilku dni, teraz dostarcza dodatkowych wrazen, bo kopniaczki "widac" na brzuchu ;) w zeszlym tyg. bylam u lekarza i mam zalecony spokoj i odpoczynek, bo od 16 tyg. czesto twardnieje i stawia mi sie macica. odpoczywam wiec strasznie duzo i nudze sie ;( wiem, ze na stronie jest chat, ale nie wiem jak sie tam dostac...czy potrzebne jest jakies dodatkowe oprogramowanie? nie chce w to angazowac mojego meza, bo on jak usiadzie nad tym problemem, to przy okazji bedzie rozwiazywal 10 innych... ;) prosze o wskazowki.
pozdr

....hmm...ja mam psa i kota. i jest wesolo.
ale po urodzeniu zwierzaki beda u mamy. chodzi o kotke, bo jest nieobliczalna i moglaby wskoczyc na dzidziulke.ale z czasem do nas wroci.

teraz to jest dylemat z imieniem dla naszej dziewczynki...

No proszę ja miałam dwa króliki miniaturki i jak się dowiedziałam że jestem w ciążży to oddałam je szwagierce. Wszyscy mi wmawiali że zwierzątka mogą miec jakies bakterję i żebym potem nie wyrzucała sobie że z dzidzią coś nie tak bo się wzięłam za hodowlę królików. Bardzo lubię zwierzaczki i tez bym sobie pewnie pieska sprawiła ale mam za małe mieszkanko i prawie cały dzionek jestem poza domem psinka by sie tylko męczyła. Pozdrówka

klementynko, rozwazamy kilka mozliwosci...
Zuzia, Julia, Bianka...
ja mowie do brzuszka - zuzia...
ale nie mozemy sie zdecydowac...za to dzidziulka zdecydowanie rozrabia w moim brzuchu.

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy wy cały czas czujecie ruchy maleństwa bo ja nie np. czasem czuje rano jak leże potem przezcały dzień nic i dopiero wieczorem znowu znów jak leże w łóżku czy wy też tak macie czy już cały dzień coś tam czujecie Trochę się niepokoje że to moje maleństwo jest takie jakieś nieruchawe :( :(

Do góry