reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Ten mój paskud też jest uroczy i przekochany, ale jak czasem patrzę na tą sierść wszędzie..... W zasadzie powinnam mieć cały czas odkurzacz w pogotowiu, najlepiej na stałe przymocowany do nogi ;D

reklama
witam po dluzszej przerwie, ale jakze owocnej.
jak wiecie mam dziwczynke, a od czwartku dzidzia rozkopuje sobie moj brzuszek. cudowne uczucie!!!

bakteria sie wycofala, tzn na testach genetycznych sie nie ujawnila. lekarka mowi ze wszystko ok.

pozdrawiam.

No i spuer, mia, tak trzymać :)

Mnie Małe wczoraj kopnęło w rękę przez brzuch i nagle do mnie dotarło, że mam prawdziwego dzidziusia w środku...

Ma się ten refleks ;D

cześć!!!
Pomimo że teraz przydałby mi się piesek, to napewno nie zdecyduję się na kupno, bo po pierwsze mieszkam w bloku, a po drugie to jestem zodiakalną panną i nie zniosłabym sierści na podłodze. Mamy chomika i to mi wystarczy.
Dzisiaj moje samopoczucie jest fatalne, chyba wczoraj zjadłam coś nieodpowiedzniego, bo pół nocy spędziłam w toalecie. Może macie jakieś rady na taką sytuację, bo narazie piję herbatkę i zjadłam kromala z masłem, a więcej jeść to na razie się boję.

witam po dlugiej przerwie! niestety mam graniczony dostp do kompa, bo moj maz konczy na gwalt prace inz ;) dzidzius kopie juz od 15 tygodnia i kilku dni, teraz dostarcza dodatkowych wrazen, bo kopniaczki "widac" na brzuchu ;) w zeszlym tyg. bylam u lekarza i mam zalecony spokoj i odpoczynek, bo od 16 tyg. czesto twardnieje i stawia mi sie macica. odpoczywam wiec strasznie duzo i nudze sie ;( wiem, ze na stronie jest chat, ale nie wiem jak sie tam dostac...czy potrzebne jest jakies dodatkowe oprogramowanie? nie chce w to angazowac mojego meza, bo on jak usiadzie nad tym problemem, to przy okazji bedzie rozwiazywal 10 innych... ;) prosze o wskazowki.
pozdr

....hmm...ja mam psa i kota. i jest wesolo.
ale po urodzeniu zwierzaki beda u mamy. chodzi o kotke, bo jest nieobliczalna i moglaby wskoczyc na dzidziulke.ale z czasem do nas wroci.

teraz to jest dylemat z imieniem dla naszej dziewczynki...

No proszę ja miałam dwa króliki miniaturki i jak się dowiedziałam że jestem w ciążży to oddałam je szwagierce. Wszyscy mi wmawiali że zwierzątka mogą miec jakies bakterję i żebym potem nie wyrzucała sobie że z dzidzią coś nie tak bo się wzięłam za hodowlę królików. Bardzo lubię zwierzaczki i tez bym sobie pewnie pieska sprawiła ale mam za małe mieszkanko i prawie cały dzionek jestem poza domem psinka by sie tylko męczyła. Pozdrówka

klementynko, rozwazamy kilka mozliwosci...
Zuzia, Julia, Bianka...
ja mowie do brzuszka - zuzia...
ale nie mozemy sie zdecydowac...za to dzidziulka zdecydowanie rozrabia w moim brzuchu.

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy wy cały czas czujecie ruchy maleństwa bo ja nie np. czasem czuje rano jak leże potem przezcały dzień nic i dopiero wieczorem znowu znów jak leże w łóżku czy wy też tak macie czy już cały dzień coś tam czujecie Trochę się niepokoje że to moje maleństwo jest takie jakieś nieruchawe :( :(

Do góry