reklama
klementynka
Fanka BB :)
to moja tesciowa tak głosi
ale to mi wypada na początku października czy jakoś tak
no nic, zobaczymy :
ale to mi wypada na początku października czy jakoś tak
no nic, zobaczymy :
klementynka
na maluchcach rzadko na czt wchodzę, bo tam się dziwnie otwieramia pisze:no wlasnie.bylam na maluchach na czacie ale cie tam nie ma
a do listopada zaglądałaś?
klementynka
Nie chce was straszyć ale takie coś znalazłam, od razu mówię że nie dotyczy powikłań ciązowych, tylko netu
http://www.maluchy.pl/forum/viewtopic.php?t=22802
http://www.maluchy.pl/forum/viewtopic.php?t=22802
dziewczynki. wlasnie sie do was zalogowalam. blagam was napiszcie mi czy czujecie juz jakies ruchy waszego malenstwa. ja zaczynam wlasnie 20 tydzien i troche sie denerwuje bo cos tam czuje, ale zeby jakies kopniaki, to njeszcze nic. a jak jest z wami???
Anulka59
To jest klementynko zeczywiscie swirostwo!! Chce myslec pozytywnie ale od wczoraj strasznie mi trudno bo brzusio twardnieje nadal mimo ze biore fenoterol.Wczoraj prawie caly dzien lezalam dzis to samo .Mam dziwne uczucie ze KRUSZYNKA dala mi wczoraj dosc wyrazny choc niesmialy znak ze jest.A moze to nagroda za to ze grzecznie lezalam?Pozdrawiam was wszystkie. :laugh:
klementynka
Anulka - To na pewno Maleństwo - docenia że o nie dbasz
Dziewczyny, w pierwszej ciąży podobno dużo póxniej sie czuje Maluchy (ciekawe dlaczego zreszta?), nie denerwujcie sięja was BARDZO proszę
Dziewczyny, w pierwszej ciąży podobno dużo póxniej sie czuje Maluchy (ciekawe dlaczego zreszta?), nie denerwujcie sięja was BARDZO proszę
reklama
Zaba
Zaangażowana w BB
Witaj Ptaszynko wsrod nas,
a ja w podobnym temacie co reszta Czy to co czuje to Ono wreszcie czy tez moja imaginacja... Wiem Klementynko ze nie ma co sie denerwowac, ze w pierwszej ciazy pozniej itd. ale tak czyta czlowiek o tej i owej szczesciarze i okropnie teskni za jakims znakiem, za chwila gdy z duma napisze sie JEST KOPNELO!! Pewnie najwazniejsze by wszystko szlo zdrowo, mnie na dlugo wywialo z forum bo pracka na glowe sie zwalila uff, ale juz koniec wraca kolezanka z urlopu!!!! Hurra!! MOge wiecej skupic sie na podsluchiwaniu brzuszka moze wreszcie powie Morsem 'Mamo' he he.
Za 10 dni USG to chociaz je podejrzymy.
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki,trzymaj sie Anulka
Zaba :
a ja w podobnym temacie co reszta Czy to co czuje to Ono wreszcie czy tez moja imaginacja... Wiem Klementynko ze nie ma co sie denerwowac, ze w pierwszej ciazy pozniej itd. ale tak czyta czlowiek o tej i owej szczesciarze i okropnie teskni za jakims znakiem, za chwila gdy z duma napisze sie JEST KOPNELO!! Pewnie najwazniejsze by wszystko szlo zdrowo, mnie na dlugo wywialo z forum bo pracka na glowe sie zwalila uff, ale juz koniec wraca kolezanka z urlopu!!!! Hurra!! MOge wiecej skupic sie na podsluchiwaniu brzuszka moze wreszcie powie Morsem 'Mamo' he he.
Za 10 dni USG to chociaz je podejrzymy.
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki,trzymaj sie Anulka
Zaba :
Podziel się: