reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Część!!!
Pomimo że dzis 13 to miałam bardzo udany dzień, zaliczyłam 2 egzaminy. Jeszcze 4, napisanie pracy i koniec szkoło. Jaka moja niunia będzie wyuczona, hi hi hi.
Tez bym chciał wiedzieć kto tam jest w moim brzuszku, ale niestety dopiero 20 listopada mam następne USG.

reklama
Witam!!!
Mnie dzis energia rozpiera, jak się wzięłam od rana to już sprzatnęłam mieszkanie, tzn. 2 pokoje, a kuchnię i łazienke zostawiam na jutro. Cieszę się że zniknęło moje lenistwo, bo ostatnimi czasy to nic tylko bym leżała. Ale zaraz jade po truskaweczki na drugie śniadanko i potem będe błogo leżeć, niech dzidzia sobie odpocznie.
Pozdrowionka i miłego dnia!!!

Cześć dziweczyny !
Dla Anulki serdeczne pozdrowienia i zyczenia zdrowia od mojego lekarza wiem że w takiej sytuacji oczywiście trzeba leżeć i brać przypisane lekeastwa ale też jest bardzo ważne aby zająć czymś umysł i nie koncentrować się na złe sytuacji więc ja z mojego doświadczenia polecam oglądanie bajek (może to śmieszne ) ale bajki były w mojej sytuacji najlepsze szczególnie takie żewliwe jak król lew ale i inne bajki szczególnie Disney'a polecam ;D były lepsze niż filmy może już dzidzia z nami słuch i tez się w ciąga a poza tym może mój umysł który był spięty tego potrzebował. Trzymaj się ;D
Dla Pysi moje gratulacjie z powodu zaliczonych egzaminów ja byłam w takiej sytuscji rok temu (egzaminy i obrona pracy) więc wiem jaki to stres. Jeszcze raz serdecznie gratuluje
A jak tam nasze już zidentyfikowane dziewczynik się dziś czują ?

Strasznie wam zazdroszcze że czujecie już jakieś ruchy. Mi się tez wydaje że coś czuję ale nie chcę zapeszać. Niestety wczoraj musiałam wrócić do pracy jest o tyle spoko że wiem że i tak mnie zwolnią więc sobie siedzę cały dzionek na necie i się relaksuję. Dobrze że już teraz o tym wiem przynajmniej oszczędzam maleństwu stresów związanych z pracą. Trochę mi tylko smutno że każdy gdzies wyjeżdża na wakacje gdzieś w jakies ciepłe kraje a mnie pozostaje polskie może pod koniec września. Napiszcie czy wybieracie się gdzieś na wakacje????

efka, nie przejmuj się, ja też planuję wakacje nad Bałtykiem, tyle że postaramy się na początku lipca, żeby potem wielkiego bębenka nie wozić ;D
polecam Kuźnicę :)

No a ca ja mam powiedzieć jesteśmy właśnie w trakcie gigantycznego remontu mieszkania w którym mamy zamieszkać z maleństwem więc całą kase ładujemy w mieszkanko tak że o wyjeździe nawet nad Bałtyk nie mam co marzyć Pozostanie mi tylko pobliskie jezioro i ogródek 8) ale ma nadzieje że może za rok wyjedziemy już w 3 jeśli tylko wyrobimy się finansowo no niestety jeszcze na razie nie mogę powiedzieć że "teraz to mi to LOOTO" ;D

reklama
efka21 pisze:
Strasznie wam zazdroszcze że czujecie już jakieś ruchy. Mi się tez wydaje że coś czuję ale nie chcę zapeszać. Niestety wczoraj musiałam wrócić do pracy jest o tyle spoko że wiem że i tak mnie zwolnią więc sobie siedzę cały dzionek na necie i się relaksuję. Dobrze że już teraz o tym wiem przynajmniej oszczędzam maleństwu stresów związanych z pracą. Trochę mi tylko smutno że każdy gdzies wyjeżdża na wakacje gdzieś w jakies ciepłe kraje a mnie pozostaje polskie może pod koniec września. Napiszcie czy wybieracie się gdzieś na wakacje????
Efka a tak wogóle to dlaczego musiałaś wlaściwie wrócić do pracy szczególnie jeśli i tak wiesz że cię zwolnią?

Do góry