reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

reklama
Wydaje mi sie, że nie jestem trudną pacjentką jednak zostawiłam za sobą już trzech doktorów.
Czy tylko ja mam takie problemy ze znalezieniem dobrego ginekologa?

Jestem z Warszawy i szczęśliwie chyba  już znalazłam dobrą panią doktor
Przynajmniej po pierwszej wizycie zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie.
I mimo iż zajęła się nami bardzo dokładnie i poświęciła prawie godzinę na przestudiowanie historii choroby (nerki)
nie kazała sobie płacić za każdą receptę i skierowanie odrębnie
Lekarze u których byłam poprzednio brali 100 zł za wizytę + każda recepta i skierowanie oddzielnie ok 20 zł

Tylko zdaje się że lekarza wybiera się też pod kontem szpitala w którym chce się urodzić

Niekoniecznie - ja chodzę do lekarza, do którego mam zaufanie, ale on przyjmuje porody tylko w Damianie, a tam na pewno rodzić nie będę, bo za drogo :(. Zresztą myśle o Żelaznej, a jak tam urodziła się moja córeczka to w trakcie porodu lekarza na oczy nie widziałam, tylko położną, co mi wcale nie przeszkadzało :)

Hej!
Klementynko to ten faivit lepszy bo przynajmniej gładki.. może sie przyzwyczaję...
a co do lekarza to ja mam superowego, choc jestem z małego miasta to facet jest bardzo nowoczesnym lekarzem i wesołym.. no i zawsze bez wzglendu na to czy robi mi usg czy wypisuje skierowania na badania bierze 60 zł to chyba nie drogo..

Hej, dawno tu nie byłam ale w dobry wątek trafiłam.
Ja wolałabym płacić kasę za recepty i wizyty by mieć spokój. Bo to nic przyjemnego gdy lekarz próbuje cię zgwałcić. W dodatku staruch, uratowało mnie to że się nie rozebrałam i nie byłam sama.

alex pisze:
Ja wolałabym płacić kasę za recepty i wizyty by mieć spokój. Bo to nic przyjemnego gdy lekarz próbuje cię zgwałcić. W dodatku staruch, uratowało mnie to że się nie rozebrałam i nie byłam sama.
No co ty mówisz?????!!!!!! Ale zmieniłaś lekarza?

reklama
ALEX mam nadzieje ze zmienilas od razu lekarza bo to straszne!!!!!!!Ja mam wspanialego gin mily delikatny i wiem ze bedzie przy porodzie.Za wizyte place 60zl z USG receptami i skierowaniem jak trzeba

Do góry