reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Witam Was wszystkie.Mam 11tydz ciazy i jestem z tego powodu baaaaaardzo szczesliwa.Dokuczaja mi mdlosci prawie przez cale dni i boli brzusio a poza tym jest OK.Pozdrawiam Ania(to moja pierwsza ciaza)

reklama
Dzieki za mile powitanko.KLEMENTYNKO ciesze sie ze u Ciebie mdlosci mijaja mam nadzieje ze u mnie tez mina w najblizszym czasie.AGAK29 masz racje ze jestem szczesliwie zaciazona bo TA KRUSZYNKA ktora we mnie rosnie to efekt 14miesiecy leczenia nieplodnosci.Ogromnie sie ciesze ze moglam do WAS dolaczyc. :D :D

Anulka rozumiem Ciebie bardziej niz sie spodziewalas o swoja Ize walczylam ponad 5 lat :) a teraz wpadlam nie wiedzac kiedy:)

Dziekuje Aga za te kilka slów.Nie chce ukrywac ze mam momenty strachu ale widze ze walka o kruszynke moze skonczyc sie powodzeniem.Moze i ja kiedys bede mogla sie pochwalic 2 ciaza.Narazie maze tylko o tym aby KRUSZYNKA tak rosla we mnie jak rosnie i aby skonczylo sie tak jak powiedzial mi moj ginekolog:" zakladamy scenariusz ze bez pobytu w szpitalu wytrwamy co najmniej do 37tyg a potem w mojej obecnosci urodzi pani w 6godz." Pozdrawienia dla Ciebie Izuni choc jeszcze malutka i Kropeczki Ania i Kruszynka :D :laugh:

reklama
Do góry