reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

reklama
Jestem na poczatku ciazy i internet tez jest dla mnie poczatkiem i moze dla was to smieszne ale udalo mi sie malymi kroczkami wkleic suwaczek

A ja wczoraj widziałam Maleństwo (6,54 cm!!!), pomierzyli kości nosowe i przezierności i wszysko jest ok, więc gęba mi się cieszy okropnie ;D

Klementynka gartulacje ze swzystko jest dobrze bardzi sie ciesze :):)i juz nie moge sie doczekac swojej wizyty 6 maja gdy zobacze swoje dzidzie BUZIACZKI:):)

Ciesze sie Klementynko ze z Twoja Kruszynka OK.Ja ide na takie USG 5maja tylko ze w moim przypadku powodem jest fakt ze jest to ciaza po leczeniu nieplodnosci i zaburzenia hormonalne sa wskazaniem.Mam nadzieje ze tak jak w Twoim przypadku bedzie OK. Ania i Kruszynka

reklama
Na zwyklym USG które mam robione przy kazdej wizycie (co 2 tyg)jest OK wiec mam nadzieje ze tu tez bedzie ale nie ukrywam ze sie boje nie jestem az taka odwazna! Gdy podjelam decyzje ze zrobie to badanie czuje sie troszeczke spokojniejsza ;)

Do góry