reklama
justynaj
Fanka BB :)
Kalinko, ja też mam kiepską morfologię i twardy brzusio, wczoraj miałam bardzo twardy przez 2 godziny i potem trochę puściło,to pewnie te skurcze przepowiadające
teraz siedzę już 9 godzinę w pracy i czuję jak mi wszystko puchnie w tym upale,
oj, chyba długo już w pracy nie pociągnę
Efka cieszę się, że wszystko ok
pozdrawiam J
teraz siedzę już 9 godzinę w pracy i czuję jak mi wszystko puchnie w tym upale,
oj, chyba długo już w pracy nie pociągnę
Efka cieszę się, że wszystko ok
pozdrawiam J
L4dY-bIrd
doula
Cześc listopadowe słonka
musze was sie poradzić, wczoraj wieczorem i dzisiaj pare razy miałam takie ...stwardnienie brzuszka, takie napiecie i trwało to od paru minutek do godzinki , te pierwsze takie ...stwardnienei brzuszka trwało około godzinki i ..bylo dośc bolesne od góry ...a te nastepne to juz raczej bezbolesne , maluszek bryka tak jak brykał , czyli naokragło , zastanawiam sie ...czy ta ,mała biedroneczka ...sypia?
dziewczyny , myslicie , że to jest to co myśle...takie uczucie towarzyszy pierwszym skurczom?
ale czy niejest zawczesnie? :
musze was sie poradzić, wczoraj wieczorem i dzisiaj pare razy miałam takie ...stwardnienie brzuszka, takie napiecie i trwało to od paru minutek do godzinki , te pierwsze takie ...stwardnienei brzuszka trwało około godzinki i ..bylo dośc bolesne od góry ...a te nastepne to juz raczej bezbolesne , maluszek bryka tak jak brykał , czyli naokragło , zastanawiam sie ...czy ta ,mała biedroneczka ...sypia?
dziewczyny , myslicie , że to jest to co myśle...takie uczucie towarzyszy pierwszym skurczom?
ale czy niejest zawczesnie? :
efka trzymaj się i nie przejmuj debilem "szefem"
beatko ja Tobie też życzę wszystkiego najlepszego (przede wszystkim tego co ANULKA czyli łatwego porodu) co prawda troche spóźnione, ale wczoraj komp mi padł i nie było mnie na forum..
beatko ja Tobie też życzę wszystkiego najlepszego (przede wszystkim tego co ANULKA czyli łatwego porodu) co prawda troche spóźnione, ale wczoraj komp mi padł i nie było mnie na forum..
justynaj
Fanka BB :)
L4dV-bIrd!
Ja też mam tego typu objawy i podobno wszystko jest ok, dopóki one mijają, moja lekarka okreslila to jako skurcze przepowiadajace Braxtona Hicksa (nie wiem czy poprawna pisownia), w ten sposób macica przygotowuje się do porodu, ale nie oznacza to, że zaczął się poród , więc nie martw się
lekarka powiedział, że jeśli to nie będzie przechodziło przez kilka godzin to mam do niej dzwonić
pozdrawiam, głowa do góry J
Ja też mam tego typu objawy i podobno wszystko jest ok, dopóki one mijają, moja lekarka okreslila to jako skurcze przepowiadajace Braxtona Hicksa (nie wiem czy poprawna pisownia), w ten sposób macica przygotowuje się do porodu, ale nie oznacza to, że zaczął się poród , więc nie martw się
lekarka powiedział, że jeśli to nie będzie przechodziło przez kilka godzin to mam do niej dzwonić
pozdrawiam, głowa do góry J
Czytałyście to??
http://wiadomosci.onet.pl/1245575,2679,kioskart.html
http://wiadomosci.onet.pl/1245575,2679,kioskart.html
ja czytałam coś na temat amerykanek że one w czasie ciąży się odchudzają! jogging,podnoszenie ciężarków,siłownia.Jedna laska w ciąży zmarła jak biegła na bieżni bo dostała krwotoku,to jest dopiero chore.Często też każą robić sobie cesarkę w 8 miesiącu żeby nie tyć przez jeszcze jeden miesiąc.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
A moja teściowa zapytała sie mnie ostatnio, czy ja sie odchudzam. A pytanie to było spowodowane tym, że w łazience mam rowerek do ćwiczeń, a predzej go nie było, bo był u kolezanki. Wkurzyło mnie to głupie pytanie, bo do tej pory to nie wyobrażałm sobie, ze w ciąży wogóle mozna pomysleć o odchudzaniu.
Podziel się: