reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

500+ tylko dla zaszczepionych na COVID-19?

Ja to tylko tu zostawię… ;)

Zobacz załącznik 1299330
Dla mnie to kwintesencja podejścia antyszczepionkowców…
Już było tutaj powiedziane dlaczego wszystkich przeciwników szczepienia na covid nazywa się antyszczepionkowcami? Dla mnie to totalna ignorancja.
Ja np swojego dziecka nie szczepilam na meningokoki i też można mnie tak nazywać?

reklama
Już było tutaj powiedziane dlaczego wszystkich przeciwników szczepienia na covid nazywa się antyszczepionkowcami? Dla mnie to totalna ignorancja.
Hmmmm, a czym różni się szczepienie covid od innych zapewniających bezpieczeństwo społeczeństwa ?
Po za plusami: lepsza technologia, ilość zaszczepionych czyli de facto największa baza danych o preparacie? Szczepienia na coronavirusa to aktualnie najlepiej przebadane preparaty na świecie.

Hmmmm, a czym różni się szczepienie covid od innych zapewniających bezpieczeństwo społeczeństwa ?
Po za plusami: lepsza technologia, ilość zaszczepionych czyli de facto największa baza danych o preparacie? Szczepienia na coronavirusa to aktualnie najlepiej przebadane preparaty na świecie.
Więc albo szczepie się na wszystko jak leci, albo jestem antyszczepionkowcem?

Więc albo szczepie się na wszystko jak leci, albo jestem antyszczepionkowcem?
z Ciebie na pewno, bo sama napisalas, ze od kiedy masz prawo decydowac o sobie to sie nie szczepisz :)

Załączniki

• bf44d362-4ff8-4b39-9586-f026e8aca734.jpg
    bf44d362-4ff8-4b39-9586-f026e8aca734.jpg
    148,7 KB · Wyświetleń: 67
z Ciebie na pewno, bo sama napisalas, ze od kiedy masz prawo decydowac o sobie to sie nie szczepisz :)
Nie musisz sypać screenami, wiem co piszę. Napisałam również że od tężca nie wybuchnie epidemia, więc nie widzę sensu się na niego szczepić (innymi słowami, ale to miałam na myśli)

No nie zgodzę się z tym,że to najlepiej przebadane preparaty... Ja odniosłam się do tego,że nie należy wrzucać wszystkich do jednego wora bo możesz kogoś tym skrzywdzić. Ja nie chcę się szczepić ale daleko mi do stwierdzenia,że jestem antyszczepionkowcem.

No nie zgodzę się z tym,że to najlepiej przebadane preparaty... Ja odniosłam się do tego,że nie należy wrzucać wszystkich do jednego wora bo możesz kogoś tym skrzywdzić. Ja nie chcę się szczepić ale daleko mi do stwierdzenia,że jestem antyszczepionkowcem.
Ale to już zostało ustalone. Nie chcesz szczepionki na covid, to jesteś od razu antyszczepionkowcem, ewentualnie mało inteligentnym foliarzem, płaskoziemcą, zwolennikiem teorii spiskowych. A wiedzę czerpiesz od blogerów. Nie ważne, że na inne choroby się szczepisz, a na temat szczepień na covid rozmawiałaś z lekarzami. Łatka już ci została przypięta.

Ale to już zostało ustalone. Nie chcesz szczepionki na covid, to jesteś od razu antyszczepionkowcem, ewentualnie mało inteligentnym foliarzem, płaskoziemcą, zwolennikiem teorii spiskowych. A wiedzę czerpiesz od blogerów. Nie ważne, że na inne choroby się szczepisz, a na temat szczepień na covid rozmawiałaś z lekarzami. Łatka już ci została przypięta.
No właśnie...trochę to przykre.

reklama
Do góry