Ile
Jak myśli Pani jeszcze o 6 ciąży i CC czy już jest Pani w ciąży czeka mnie 5 cc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile
Jak myśli Pani jeszcze o 6 ciąży i CC czy już jest Pani w ciąży czeka mnie 5 cc
Witam, czy są tu Panie, które miały 5 cesarskich cięć lub więcej? Chciałam się dowiedzieć jak przebiegła Wam ciąża i czy wszystko było dobrze jestem po 4 Cc. Bardzo proszę darować sobie złośliwości
Mam tak samoIle
Jak myśli Pani jeszcze o 6 ciąży i CC
U mnie lekarz buczał ale na samym końcu, cała ciążę miałam super lekarza lecz wysłali mnie na inny szpital niz miałam poradnie i tam lekarz się nagadał ale ciąża przeszła beż komplikacji i synek ma już 8 lat poszedł do szkółki duży mądry chłopczykA jak pani doszła do siebie po 5 cc? No mój lekarz strasznie to skrytykował jestem po 4 CC i jestem w ciąży troszkę się boję
Buczał? Przecież po takiej ilości cesarek w kolejnej ciązy macica może pęknąń w każdym momencie. Aż tak zaślepia Cię cisza w domu, ze lekarz vardziej przejmuje się Twoim zyciem niz Ty sama?U mnie lekarz buczał ale na samym końcu, cała ciążę miałam super lekarza lecz wysłali mnie na inny szpital niz miałam poradnie i tam lekarz się nagadał ale ciąża przeszła beż komplikacji i synek ma już 8 lat poszedł do szkółki duży mądry chłopczyk
Ja z ciąża nie miałam problemu wszytko było ok przed i po ale usłyszałam że to ryzyko ale ze rekordzistką i tak nie jestem , pani rodziła gdzieś 8 cesaraka i ten lekarz co mnie miał przyjmował ta panią , u nas tylko się zastanawiamy ale to takje 50 na 50 ta cisza czasem nam się podoba więc wiesz plusy i minusy , zaczęliśmy myśleć jak szwagierka urodziła i przypomniało nam się takie malenstwo jest piękne pachnie i te uczucie że masz kogoś kto cie potrzrbyje 24 h bo teraz dzieciaki dorosłe a młody 8 lat i bardziej koledzy niż rodziceBuczał? Przecież po takiej ilości cesarek w kolejnej ciązy macica może pęknąń w każdym momencie. Aż tak zaślepia Cię cisza w domu, ze lekarz vardziej przejmuje się Twoim zyciem niz Ty sama?
Wiadomo, ze ciążę poprowadzi, bo ktoś musi urodzic tez musisz.
Nie no super, że nie mialas problemu. Ale taka ciąża jest ciaglym stanem zagrozenia zycia. Schylisz się, podniesiesz coś i możesz już nie wstać, bo będzie krwotokJa z ciąża nie miałam problemu wszytko było ok przed i po ale usłyszałam że to ryzyko ale ze rekordzistką i tak nie jestem , pani rodziła gdzieś 8 cesaraka i ten lekarz co mnie miał przyjmował ta panią , u nas tylko się zastanawiamy ale to takje 50 na 50 ta cisza czasem nam się podoba więc wiesz plusy i minusy , zaczęliśmy myśleć jak szwagierka urodziła i przypomniało nam się takie malenstwo jest piękne pachnie i te uczucie że masz kogoś kto cie potrzrbyje 24 h bo teraz dzieciaki dorosłe a młody 8 lat i bardziej koledzy niż rodzice