reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cesarka Bonifratow Katowice

Wątpię żeby robili problem, mi tez polozna laktacyjna rozpisała plan na wyjście a właściwie dwa w sumie jak rozkręcić laktacje i jak ja zastopowac do wyboru dla mnie
Dobrze wiedzieć człowiek jest troche spokojniejszy. Pamiętam że po cc z córeczka miała. Straszny problem. Pokarmem i męczyłam się jak i córeczka 3 miesiące aż postanowiłam dac mm

reklama
Ja właśnie balam się że będą tam naciskać w Tychach naciskali bardzo.. Więc z wyboru chce karmić mm i mam nadzieję że nikt nie zrobi mi tam problemu
Leżałam z dziewczyną na sali, która nie chciała karmić. Od razu dostała tabletki na zatrzymanie pokarmu. Nie naciskają na karmienie, ale położne bardzo pomagają.

Do góry