Celia89
Fanka BB :)
o kobiety wy o 5, a ja mysle o 3 i sie cykam. Narazie maz konsekwetnie sie nie zgadza, ale licze ze za rok-2 ulegnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam miałam 5 cc ostatnia była sierpień 2022. Pozdrawiam SylwiaWitam, czy są tu Panie, które miały 5 cesarskich cięć lub więcej? Chciałam się dowiedzieć jak przebiegła Wam ciąża i czy wszystko było dobrze jestem po 4 Cc. Bardzo proszę darować sobie złośliwości
Witam, czy są tu Panie, które miały 5 cesarskich cięć lub więcej? Chciałam się dowiedzieć jak przebiegła Wam ciąża i czy wszystko było dobrze jestem po 4 Cc. Bardzo proszę darować sobie złośliwość
Ja miałam 5 ccWitam, czy są tu Panie, które miały 5 cesarskich cięć lub więcej? Chciałam się dowiedzieć jak przebiegła Wam ciąża i czy wszystko było dobrze jestem po 4 Cc. Bardzo proszę darować sobie złośliwości
Dobry lekarz to podstawa który wspiera a nir krytykuje . Ja jestem po 5 Cc i zastanawiamy się nad 6 .Mam ten sam dylemat jestem po 4 cc i zastanawiam się nad 5 dzieckiem ale to czego się nasłuchalam u ginekologa w szpitalu i po ostatniej cesarce mnie przeraża, boję się reakcji lekarzy i tego że zepsują mi całą radość wyczekiwania dziecka.
Też miałam dwie cc, odstęp 2 lata i 4 miesiące. Jestem 1 rok i 4 miesiące od 2 cc i zastanawiam się nad 3 ciążą. Bardzo bym chciała, ale trochę się boję.Fajnie, że wątek powstał bo jestem świeżo po 2 cc, a maży mi się jeszcze jedno i ostatnie dziecko ale myslę, że tak za 3-4 lata, aż te 2 szatany co mam w domu podrosną i mąż da się namówić na trzecie dziecko Bo narazie jest kategorycznie anty
Odstęp między cc wyniósł u mnie 1 rok i 9 mc. Po drugiej doszłam do siebie dużo lepiej
Ja mialam miedzy cc odstęp rok i 9 msc. Obecnie rok i 6 dni no to poprzednio juz jakos tak zaszlam. No ale ze to byla 2 cc, chce poczekac jeszczze rok. No i pozostaje przekonanie meza do 3 dziecka. Narazie juz mu nie gledze jak katarynka o trzecim bo wywoluje to odwrotny negatywny efekt. Najgorsze, ze otoczenie lub nawet obcy ludzie mu przypominaja, co chwile, jak bardzo nie chce bezustannym wypytwaniem "kiedy trzecie".Też miałam dwie cc, odstęp 2 lata i 4 miesiące. Jestem 1 rok i 4 miesiące od 2 cc i zastanawiam się nad 3 ciążą. Bardzo bym chciała, ale trochę się boję.
Mój mąż chciałby już ja wewnętrznie chyba też, ale mam taką małą dozę strachu co to będzie. Ustaliliśmy, że w luty pójdę do lekarza po zielone światło i chyba od marca zaczniemy starania o małą istotkę Ja dodatkowo jestem po kilku poronieniach, więc strach jest.Ja mialam miedzy cc odstęp rok i 9 msc. Obecnie rok i 6 dni no to poprzednio juz jakos tak zaszlam. No ale ze to byla 2 cc, chce poczekac jeszczze rok. No i pozostaje przekonanie meza do 3 dziecka. Narazie juz mu nie gledze jak katarynka o trzecim bo wywoluje to odwrotny negatywny efekt. Najgorsze, ze otoczenie lub nawet obcy ludzie mu przypominaja, co chwile, jak bardzo nie chce bezustannym wypytwaniem "kiedy trzecie".
A jak pani doszła do siebie po 5 cc? No mój lekarz strasznie to skrytykował jestem po 4 CC i jestem w ciąży troszkę się bojęDobry lekarz to podstawa który wspiera a nir krytykuje . Ja jestem po 5 Cc i zastanawiamy się nad 6 .
Jak myśli Pani jeszcze o 6 ciąży i CCDobry lekarz to podstawa który wspiera a nir krytykuje . Ja jestem po 5 Cc i zastanawiamy się nad 6 .