reklama
zasuwaj po schodach co 2 stopnie dłuuuugie soacery... potancz troche, pod prysznicem brzuszek pomasuj... u mnie zadziałało jak juz mi ciezko było po takim dniu na drugi dzien rano sie zaczelo porod pendolino jak to dziewczyny okreslily
powodzenia
powodzenia
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Długi odstęp między wizytami jak na 41tc, ale widocznie lekarz wie, co robi
Pamiętaj, że jakby Cię coś niepokoiło, to zawsze możesz iść do szpitala i zrobią Ci KTG.
A poród można przyspieszyć, ja wypróbowałam wszystkie możliwe opcje, w pierwszej ciąży pomógł olejek rycynowy i tej samej nocy urodziłam, w drugiej ciąży próbowałam i oleju z wiesiołka, i mycia podłóg, i wieszania firanek, i chodzenia po schodach, i olejku rycynowego, a ostatecznie pomógł seks i przysiady
Pamiętaj, że jakby Cię coś niepokoiło, to zawsze możesz iść do szpitala i zrobią Ci KTG.
A poród można przyspieszyć, ja wypróbowałam wszystkie możliwe opcje, w pierwszej ciąży pomógł olejek rycynowy i tej samej nocy urodziłam, w drugiej ciąży próbowałam i oleju z wiesiołka, i mycia podłóg, i wieszania firanek, i chodzenia po schodach, i olejku rycynowego, a ostatecznie pomógł seks i przysiady
zuzik85
Fanka BB :)
Oczywiście, wszystkie macie rację. Ale nie zapominajcie, że łożysko cały czas się starzeje, a to już jest bardzo niekorzystne dla dziecka. U nas należy zgłosić się do szpitala 5 dni po przewidywanym terminie porodu.
reklama