reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

4-ro, 5-cio i 6-cio latki - zapraszam do rozmowy o naszych pociechach :)

witam z bólem gardła, w zasadzie po wycięciu migdałków to nie wiem jak to możliwe, że coś mnie tam boli, ale jednak tak jest.
Alicja ma jakiś wiruś, a raczej wyglada, że wczoraj miała. Dostała, jak to ona, 40 stopni gorączki, moja mama spanikowana, ja się z pracy urwałam i poszła do lekarza i już w poczekalni, że brzuszek ją boli i biegunka, ale taka napadowa. Tak do wieczora, a dzisiaj Młoda głodna i w wyśmienitym nastroju wstała
biggrin.gif

dziwne te wirusy teraz, mam tylko nadzieje, że na Igora nie przejdzie.

MamaGabisi zdrówka
Aluśka zdrówka dla dziewczyn.

miłego dnia

reklama
To się trzymajcie, oby nie przeszło...
znajomej mały dopiero miał zapalenie płuc, a teraz córka zapelenie oskrzeli :/

Mnie dopiero odpuszcza -wreszcie!

Witam

U nas chorowania ciąg dalszy..... a wczoraj Martyna znów gorączki dostała :crazy: kaszel męczy gile po pas i to samo u Amandy:crazy: wrrr

MamaGabisi
dobrze że w końcu choróbsko Ci odpuszcza:tak:
Anna współczuje bólu gardła :confused:
uff to dobrze że Alę taki jedno dniowy wirus zaatakował:tak: oby już się więcej nie pojawił i trzymam kciuki za Igora:tak:

witam
coś się zorganizować w całym zamieszaniu nie mogłam co by zajrzeć. Już się nakręcam na wolny weekend i potem wolne świateczne dni. Mam w planie słodkie lenistwo.
Igor swoją kreatywnością mnie wykańcza, ciasteczka chce robić, a ja nawet przepisu nie mam, a wczoraj wymyślił, że będzie książkę pisał, no i oczywiście muszę się zaangażować.
Wasze dzieciaki też co chwilkę coś wymyślają? Z jednej strony się ciesze, ale z drugiej tak czasem potrzebuję trszki świętego spokoju, taka wyrodna matka ze mnie:baffled:

MamGabisi dobrze, że choróbsko poszło precz.
Aluśka ma nadzieje, że u Ciebie też dziewczyny się już wykurowały.
Młody coś chyrla, mam nadzieje, że mu przejdzie i nie rozłoży się na Święta.

miłego dnia

Hejka,
Aluśka, jak tam dzieciaczki? Zdrowe?

Aniu, jak tam Igoraskowe ciasteczka?

U nas wczoraj dzieci robiły pierniczki u mojej cioci... przyjechała bratowa z córką i była z nimi, jak mi fotki da, to wkleję, ponoć się świetnie bawili... a ciasteczka ciocia musiała robić, bo im się znudziło trochę, a dziś mają lukrować :tak:

u nas Natasia lekko chora, tym razem angina - dobrze, że nie oskrzela, bo póki alergii nie miała zdiagnozowanej, to ciągle na organy szło, a teraz jak bierze leki, to jej się zatrzymało i mam nadzieję, że na Święta już będzie OK:-)

u nas w szkole jutro gwiazdki, a ja mam otwarte zajęcia u Mateusza ale nie wiem, czy się wyrwę, to będę musiała M poprosić... a szkoda, bo bym chociaż raz chciała być osobiście :tak:

witam
Byłam wczoraj na spotkaniu wigilijnym w przedszkolu. Było bardzo fajnie, znowu rodzice występowali dla dzieci. Wzięłam Alicję ze sobą i nie chciała wyjść, papcie do szafki cisła, a dzisiaj rano zaczęła się ubierać do przedszkola. Igor, na szczęście jeśli o to chodzi, nadal chyrla, więc zdecydowałam, że w domu do Świąt zostanie i obyło się bez płaczu Alicji. Mam nadzieje, że taki zapał jej zostanie, jak już sama w styczniu pójdzie.
Pysia planuje w weekend robić ciasteczka, tylko muszę jakiś przepis na takie co można wycinać foremkami i nie trzeba przechowywać (jak pierniki) tylko można zjeść od razu. mam przespis na puyszne czekoladowe z płatkami owsianymi, ale nie można wycinać foremkami, więc takich Igor nie chce:eek: Zdrówkla Natalki

miłego dnia

Mnóstwo ciepła i radości,
Niechże w Waszym domku zagości,
Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,
I picia wybornego.
Niech pieniądz wam szeleści,
A miłość niech was w życiu pieści.

reklama
[h=3]Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci,
przeżytych w zgodzie ze światem
i z sobą samym, pełnych życia
i miłości Świąt Bożego Narodzenia