annaoj kce
08.06/04.10/09.13
witam po świętach, cięższa zdecydowanie, trzeba o jakiejś diecie chyba pomyśleć.
Mąż miał mnie dzisiaj na kolację zabrać, ale nie wiem jak będzie bo Alicja chora. Dzisiaj już rano nie miała gorączki, zobaczymy jak będzie w ciągu dnia, nie bardzo chce ją taką z babcią zostawiać. Już takiego smaka sobie na sushi narobiła
Zobaczymy co z tego będzie
Jak nam się nie uda wyjść, to chyba sobie do domu zamówię.
Wczoraj mnie dzieciaki zaskoczyły. Alicja charakteryzujsię oślim uporem. Wczoraj znowu zabawki skonfiskowałam, bo nie chciała sprzątać. Nawet Igor przyszedł jej pomagać, a ona nic.
Pytam Młodego - czy do końca życia chcesz za nią sprzątać?
- Ona jest mała.
- Jak Ty byłeś w jej wieku to sprzątałeś swój pokój.
- Ale ona jest mniejsza ode mnie, więc jej pomogę.
I pewnie nawet by za nią posprzątał, ale zaczęła mnim ustawiać, że to nie tak, to ma być inaczej i w końcu mała awantura była, ale nawet po tym Igor ją bronił, że to jej pokój, więc jak nie chce sprzątać to powinnam jej dać spokój.
Coś mi się zdaję, że za kilka lat będę wobec ich sztamy bezszilna
Jakie plany na Sylwestra?
miłego dnia życzę.
Mąż miał mnie dzisiaj na kolację zabrać, ale nie wiem jak będzie bo Alicja chora. Dzisiaj już rano nie miała gorączki, zobaczymy jak będzie w ciągu dnia, nie bardzo chce ją taką z babcią zostawiać. Już takiego smaka sobie na sushi narobiła
Wczoraj mnie dzieciaki zaskoczyły. Alicja charakteryzujsię oślim uporem. Wczoraj znowu zabawki skonfiskowałam, bo nie chciała sprzątać. Nawet Igor przyszedł jej pomagać, a ona nic.
Pytam Młodego - czy do końca życia chcesz za nią sprzątać?
- Ona jest mała.
- Jak Ty byłeś w jej wieku to sprzątałeś swój pokój.
- Ale ona jest mniejsza ode mnie, więc jej pomogę.
I pewnie nawet by za nią posprzątał, ale zaczęła mnim ustawiać, że to nie tak, to ma być inaczej i w końcu mała awantura była, ale nawet po tym Igor ją bronił, że to jej pokój, więc jak nie chce sprzątać to powinnam jej dać spokój.
Coś mi się zdaję, że za kilka lat będę wobec ich sztamy bezszilna
Jakie plany na Sylwestra?
miłego dnia życzę.