reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

4-ro, 5-cio i 6-cio latki - zapraszam do rozmowy o naszych pociechach :)

Mala chodzi i wraca zadowolona.Rano jak ma na 8 to srednio chce jej sie wstawac ale jakoś dajemy rade.Andrzejki mieli a teraz czeka ich wyprawa do muzeum piernika a u nas nieśmiało pruszy śnieg

reklama
Pysia fajnie że na koncert Arki Noego się wybieracie:-)
Jak tam dziś sie czujesz? Ból głowy nie dokucza? Może to przez zmianę ciśnienia:confused:
U mnie wczoraj śnieg też padał a dziś spokój ale nadal bialutko:tak:
Bobomama to świetnie że córcia zadowolona wraca do domu:tak:
w grupie mojej córki to do tej pory co niektóre chłopaki płaczą przy rozstaniu z mamusiami:sorry2:

Moja to się nachodziła do przedszkola w tym tygodniu:baffled:
P. musiał ją zabrać z przedszkola bo zwracała i się pokładała ze zmęczenia:baffled: do domu też nie miała sił iść (raptem 5minut drogi) i musiał ją nieść na rękach....:confused:
A rano pełna energii bez żadnych objawów że coś jest nie tak:no:ehhh

Majqa[/B] myślę, że to najważniejsze jak mąż cię wspiera. Szczerze mówiąc nie potrafię pojąc jak facet nagle się zaczyna boczyć jak słyszy o ciąży, tak jakby sam nie brał w niczym udziału. A jak dzieciaki, widzą już?m.

Brzuszek już spory :) Dziewczynki się cieszą i czekają z niecierpliwością na kwiecień.

Mikołaj już spakowany. Mam nadzieję, że się ucieszą z zawartości :tak:. A jak u Was? Paczuszki gotowe?

cześć dziewczynki, fajnie, że się troszkę rozkręcamy, oby nie zapeszyć.
Mój Igor w domu, bo troszkę pokasływał, jutro jadą na wycieczkę do Mikołaja z przedszkola i chciałam go podkurować, co by się nie rozłożył i jest lepiej.
U mnie już wszystko gotowe na mikołaja, ja kupiła drobiazgi, bo oczywiście babcie poszalały.
Pysia a od kiedy może się odczulać dzieci?
Bobomania fajnie, że się Martynce podoba w przedszkolu i chętnie chodzi.
Majqa to super, że się dziewczyny cieszą. A na kiedy masz termin?
Alusia może jakiś wirus<?>

zdrówka dla chorowitków

miłego dzionka

Witam
Moja Amanda dzisiaj już lepiej:tak: wczoraj jeszcze miała gorączkę ponad 39 stopni ale P. dał jej Ibum i potem jej już nie wzrosła :tak: nawet z rana chciała iść do przedszkola ale jej nie puściłam wczorajszy incydent nieźle ją osłabił także dziś się regeneruje a jutro zobaczymy...
Mikołaj w przedszkolu szkoda by było go ominąć ;-)
Majqa u mnie prawie spakowaniem:rofl2:
Dostaną po samej zabawce bez słodyczy bo Martynka nie może a jak zobaczy ze Amanda ma to będzie płacz i zgrzytanie zębów:dry:
Annaoj zdrówka dla Igorka niech nabiera sił przed Mikołajem:tak:

Hej,
Aluśka, fajnie, że z Amandą lepiej... ja też podawałam ibufen przeciwzapalnie, no i do tego 2 wit. C w tabletkach i wapno, no i katarek sobie poszedł na szczęście, a do tego buderin i bardzo fajnie pomógł, a dopiero się dowiedziałam, że ponoć jest na receptę :szok:
moi też mają jutro Mikołaja w przedszkolu :-)

Moi nie dostaną słodyczy, tylko po zabawce, Mati nie może czekolady i mlecznych słodyczy, więc sporo mu odpada, nie chcę dawać Natasi by go nie szczuć, ale powiem szczerze, że nie woła za czekoladą, tym bardziej, jak nie widzi

a ja muszę dopakować prezent dla Mata, nie wiem, chyba im dziś damy, bo jutro ja idę na 7 do pracy, a potem wyjeżdżamy, no a jeszcze później idziemy na otwarcie nowego ośrodka kultury, no i nie będzie jakoś czasu:szok::nerd: a chciałabym ich reakcję zobaczyć...:-)

witam
u nas wyjątkowo mikołaj odbył się wczoraj, sąsiad od teściów się przebiera już 3 rok z rzędu. Brat B z rodziną leci dzisiaj w odwiedziny do siostry jego żony do Irlandii, stąd przenosiny.
Dzieciaki zachwycone.
Igor dzisiaj pojechał z przedszkola na wycieczkę i tam też bedzie Mikołaj. mam nadzieje, że będzie mu się podobało.
Dobrze, że Amanda ma się już lepiej. Mam nadzieje, że bakcyle poszły precz.
Pysia u mnie Alicja też nie powinna jadać czekolady, staram się ograniczać, ale różnie to bywa, bo niestety babcie się zapominają:baffled:
Ktoś mnie pytał czy chce własny biznes założyć, niepamietam która z Was:zawstydzona/y:, przepraszam. Poważnie o tym myślę, chyba już się na kogoś napracowałam. Mam w planie w przyszłym roku spróbować,a le zobaczymy jak będzie.

miłego dnia, i życzę co by Mikołaj o Was nie zapomniał:-)

Witam
Amandę posłałam dziś do przedszkola i wróciła zadowolona z prezentem od Mikołaja:cool2:

Pysia jak dzieci zareagowały na prezenty?:cool2:
Jak wrażenia z otwarcia Nowego Ośrodka Kultury?:happy2:
Bobomama o takim zwyczaju jak słodycze w butach nie słyszałam:zawstydzona/y:
Annaoj kce ja sie pytałam:-p
Trzymam kciuki żebyś spełniła swoje plany:tak::tak:

reklama
Hej,
Aluśka, idę dopiero o 19, teraz mam zajęcia, wcześniej byliśmy w banku w sprawie kredytu i nie mogłam wlecieć, a Mikołaj spoko, zgram fotki, to wrzucę, w przedszkolu też było fajnie, dzieci miały czapki Mikołaja albo były ubrane na czerwono, a w prezencie dostały czekoladowego Mikołaja w skarpecie, całkiem fajny prezencik, a że Mati nie może czekolady, więc Natala zje 2 :-D
wpadnę jeszcze potem

Do góry