reklama
Marcelinoowa pięknie, cudny kącik Podoba mi się moskitiera i pościel i komoda!
_anula bardzoi ładnie, mój Michaś ma takie samo łóżeczko jak to białe tylko w kolorze drewna.
sa_raa kawał dobrej roboty! Ładnie, w moim guście Podziwiam Cię, bo ja aktualnie mam tylko malutkie malowanie w dwóch sypilaniach a już ledwo żyje...
sembonzakura piekne łóżeczko i cała rodzinka ze stumilowego lasu No to niech się malutka ogarnie bo kącik już czeka!
Ja po malowaniu, może w niedzielę pstryknę fotkę.
_anula bardzoi ładnie, mój Michaś ma takie samo łóżeczko jak to białe tylko w kolorze drewna.
sa_raa kawał dobrej roboty! Ładnie, w moim guście Podziwiam Cię, bo ja aktualnie mam tylko malutkie malowanie w dwóch sypilaniach a już ledwo żyje...
sembonzakura piekne łóżeczko i cała rodzinka ze stumilowego lasu No to niech się malutka ogarnie bo kącik już czeka!
Ja po malowaniu, może w niedzielę pstryknę fotkę.
ewelinanice
Fanka BB :)
Ja to mam taką rozpierdzichę jeszcze z pokoikiem dziewczynek ze masakra. Jestem na końcówce szpachlowania ścian, a gdzie malowanie, gdzie podłoga w panelach, gdzie skręcenie mebli i poukładanie wszystkiego?? zdążę urodzić 2 razy niż mój facet skończy ten remont :/
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Sambo, cudny kąciki dla Larisy W ogóle wszystkie piękne i pełne miłości dzidziusiowe miejsca.. widać jak bardzo czekamy na malutki.. U nas łóżeczko jeszcze nie złożone, czego Zuzia nie może przeżyć . Ale ja chcę, żeby mąż i ona złożyli i przygotowali je jak ja będę w szpitalu, żeby wiedzieli, że mają zadanie do wykonania, i zrobili coś sami dla dzidziusia. Wszystko już mamy, tylko skręcić i ułożyć Jakoś tak już mam, z Zuzią też łożeczko czekało na mnie gdy wróciłam z nią ze szpitala, wcześniej nie
Załączniki
marcelinoowa
Fanka BB :)
Śliczne te Wasze kąciki!!!
Poproszę o więcej... ;-)
ariena pościel kupiłam na allegro. Oto link do sprzedawcy Informacje o Użytkowniku Baby-Raj a tutaj do pościeli "BABY-RAJ"8-el pościel DO KOŁYSKI woal (3260208716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pościel nazywa się "fioletowe paseczki" (w rzeczywistości są różowe)
Poproszę o więcej... ;-)
ariena pościel kupiłam na allegro. Oto link do sprzedawcy Informacje o Użytkowniku Baby-Raj a tutaj do pościeli "BABY-RAJ"8-el pościel DO KOŁYSKI woal (3260208716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Pościel nazywa się "fioletowe paseczki" (w rzeczywistości są różowe)
reklama