reklama
I ty o mnie dziwi że jak biorę to są objawy a jak mija czas działania leków to nie ma objawówBo objawy są od zmiant poziomu hormonów
reklama
olka11135
Fanka BB :)
I ty o mnie dziwi że jak biorę to są objawy a jak mija czas działania leków to nie ma objawów
Czekaj jak bierzesz sztucznym progesteron który po części odpowiada za intensywność objawów to masz je bardziej intensywne.
A jak go nie bierzesz bo naturalny poziom bywa łaskawszy to ich nie masz. I nie rozumiesz tego?
Rozumiem, że jak jesteś chora i bierzesz lek to jesteś zdziwiona że on działa i zdrowiejesz?
olka11135
A więc mówisz, że nie mam szans na wpadkę po wazektomii męża?
Jest bardzo niewielka szansa zakładając, że zabieg był przeprowadzony w 100% prawidłowo i w pierwszych miesiącach po zabiegu (3-6) zachowana była inna metoda antykoncepcyjna
Artemida90
moj brat robił wazektomie po urodzeniu się drugiego dziecka i do dzis - 8 lat bez wpadkiA więc mówisz, że nie mam szans na wpadkę po wazektomii męża?
Chce_byc_mama_wielu
Wiec trudno, muszę się pogodzić z zamkniętym warsztatem.moj brat robił wazektomie po urodzeniu się drugiego dziecka i do dzis - 8 lat bez wpadki
Problem ze wcześniej miałam bez tego leku objawy rozumiesz? A teraz tylko jak biorę lekCzekaj jak bierzesz sztucznym progesteron który po części odpowiada za intensywność objawów to masz je bardziej intensywne.
A jak go nie bierzesz bo naturalny poziom bywa łaskawszy to ich nie masz. I nie rozumiesz tego?
Rozumiem, że jak jesteś chora i bierzesz lek to jesteś zdziwiona że on działa i zdrowiejesz?
Lady Loka
Organizm też się przyzwyczaja.Problem ze wcześniej miałam bez tego leku objawy rozumiesz? A teraz tylko jak biorę lek
Artemida90
w ciąży zwykle objawy się pojawiają i znikają - jest to normalneProblem ze wcześniej miałam bez tego leku objawy rozumiesz? A teraz tylko jak biorę lek
olka11135
Problem ze wcześniej miałam bez tego leku objawy rozumiesz? A teraz tylko jak biorę lek
Jeżeli oczekujesz, że Ci napiszemy że to poronienie to nie - to może stwierdzić lekarz na żywo
reklama
angeliskax
Moderator
Serio? Chcialabys wpaść? Skoro tak to po co mąż zdecydował się na wazektomie?A więc mówisz, że nie mam szans na wpadkę po wazektomii męża?
Ja swojego męża też namawiam na wazektomie, bo wiem że już więcej dzieci nie chce (;