reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Różowy śluz 4 dni przed okresem

reklama
Zawsze wchodzę na pasy nie rozglądając się i nie potrącił mnie samochód.
Czy jak zacznę się rozglądać to mnie potrąci?

A bardzo poproszę - tylko byle mieli terminy, nie interesują mnie tacy z terminem na za 2 tygodnie 🤷‍♀️

edit. No i chyba nic z tego - pół godziny mija i ani jeden specjalista nie został polecony :(

Ostatnia edycja:
A bardzo poproszę - tylko byle mieli terminy, nie interesują mnie tacy z terminem na za 2 tygodnie 🤷‍♀️

edit. No i chyba nic z tego - pół godziny mija i ani jeden specjalista nie został polecony :(
Chciałam napisać coś wrednego, ale nie będę taka. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

A co Ci da informacja czy ktoś miał lub nie miał takich plamień i był lub nie był w ciąży? Każdy organizm jest inny. Może to być wszystko. Niedomoga lutealna, implantacja, torbiel, nadżerka i wiele innych. To pytanie powinnaś zadać lekarzowi.

reklama
reklama
Do góry