reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

4 cc i więcej kto będzie miał ?

AS39

Fanka BB :)
Witam dziewczyny, kto z Was miał 4 cc lub więcej? Pytam bo jestem w ciąży - początek i czeka mnie 4 cc na przełomie sierpnia / września . Strasznie się boję 😪

reklama
Jeżeli oczekujesz, że Ci napiszemy że to poronienie to nie - to może stwierdzić lekarz na żywo
Ja się boję zeby nie bylo , miałam wcześniej 5 poronień, właśnie we wczesnej ciąży. Dlatego tak panikuje. W ciążach donoszonych inaczej się czułam . Wiadomo każda ciąża inna. Chciałabym aby było dobrze.

reklama
Serio? Chcialabys wpaść? Skoro tak to po co mąż zdecydował się na wazektomie?
Ja swojego męża też namawiam na wazektomie, bo wiem że już więcej dzieci nie chce (;
Moja koleżanka przy piątej cesarce poprosiła lekarza o podwiązanie jajowodów.
Czasami przy cesarce podwiązują jeżeli jest to kwestia zdrowotna - no a 5 cesarek to zdecydowanie jest, albo jak się ma zaufanego lekarza i odpowiednio zaplaci.

I też potem próbowała zaliczyć wpadkę 🤷‍♀️ bo stwierdziła, że chcą szóste.

Serio? Chcialabys wpaść? Skoro tak to po co mąż zdecydował się na wazektomie?
Ja swojego męża też namawiam na wazektomie, bo wiem że już więcej dzieci nie chce (;
W sensie mówiłam mężowi że jeszcze bym chciała mieć dzieci. Sam zdecydował się na zabieg. No ale wiadomo nikogo do dzieci zmuszać nie wolno. Stąd mówiłam, że bym chciała wpaść ". Wcześniejsze planowane.

Do góry