reklama
Ja się boję zeby nie bylo , miałam wcześniej 5 poronień, właśnie we wczesnej ciąży. Dlatego tak panikuje. W ciążach donoszonych inaczej się czułam . Wiadomo każda ciąża inna. Chciałabym aby było dobrze.Jeżeli oczekujesz, że Ci napiszemy że to poronienie to nie - to może stwierdzić lekarz na żywo
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Moja koleżanka przy piątej cesarce poprosiła lekarza o podwiązanie jajowodów.Serio? Chcialabys wpaść? Skoro tak to po co mąż zdecydował się na wazektomie?
Ja swojego męża też namawiam na wazektomie, bo wiem że już więcej dzieci nie chce (;
Czasami przy cesarce podwiązują jeżeli jest to kwestia zdrowotna - no a 5 cesarek to zdecydowanie jest, albo jak się ma zaufanego lekarza i odpowiednio zaplaci.
I też potem próbowała zaliczyć wpadkę
![Woman shrugging :woman_shrugging: 🤷♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-2640.png)
Chce_byc_mama_wielu
W sensie mówiłam mężowi że jeszcze bym chciała mieć dzieci. Sam zdecydował się na zabieg. No ale wiadomo nikogo do dzieci zmuszać nie wolno. Stąd mówiłam, że bym chciała wpaść ". Wcześniejsze planowane.Serio? Chcialabys wpaść? Skoro tak to po co mąż zdecydował się na wazektomie?
Ja swojego męża też namawiam na wazektomie, bo wiem że już więcej dzieci nie chce (;
Mom2B
taaa wiem cos o tymNigdy już nie uwierzę że antykoncepcja jest bezpieczna
Mom2B
me tooSerio? Chcialabys wpaść? Skoro tak to po co mąż zdecydował się na wazektomie?
misisipi86
Zaciekawiona BB
Ja jestem po 4 cc ostatnio 2018 r w czwartek byłam 5 tydz ... czeka mnie beta w poniedziałek i w czwartek znów wizyta. .Byłam dziś na wizycie 6 tyg plus 2 dni z okresu, z USG 6 tyg , brak zarodka , za dw tyg do kontroli
Miałaś już zarodek widoczny? Moja ciąża raczej źle rokujeJa jestem po 4 cc ostatnio 2018 r w czwartek byłam 5 tydz ... czeka mnie beta w poniedziałek i w czwartek znów wizyta. .
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
misisipi86
Zaciekawiona BB
Nie . Tylko pęcherzyk... Robili betę jutro mam wizytę bardzo się bojęMiałaś już zarodek widoczny? Moja ciąża raczej źle rokujemam pęcherzyk ciążowy za mały w stosunku do terminu z okresu a pęcherzyk żółtkowy adekwatny do terminu okresu. Bylam w czwartek na wizycie , 6 tyg i 2 dni pęcherzyk żółtkowy a ciążowy 5 tyg i 4 dni , zarodka brak
reklama
olka11135
Miałaś już zarodek widoczny? Moja ciąża raczej źle rokujemam pęcherzyk ciążowy za mały w stosunku do terminu z okresu a pęcherzyk żółtkowy adekwatny do terminu okresu. Bylam w czwartek na wizycie , 6 tyg i 2 dni pęcherzyk żółtkowy a ciążowy 5 tyg i 4 dni , zarodka brak
Możesz napisać jakie to mm?