Witam wszystkie mamusie! . Jestem w 37tc. Od kilku dni bolą mnie pachwiny,czasami twardnieje brzuszek. Przy ruchach dziecka czuję kłucie w pochwie. Ostatnio podczas stosunku mąż stwierdził, że czuję coś twardego tak jakby główkę. Wizyta u ginekologa dopiero w piątek. Dziewczyny czy któraś tak miała? Mam się martwić?
reklama
Możesz do końca współżyc.
Ja do.połowy ciąży normalnie później nie mogłam bo ciąża zagrożona. A jak już mogłam to nie dało sie tam wejść w ogóle bolalo haha także podziwiam Cie za seks w 37 tyg .Mnie jak.ginekolog badał w 38 tyg na wizycie na fotelu też to mimo że był bardzo delikatny to czuł główkę już i myslalam że zejdę tak bolało. ;D
A mój narzeczony to samo mówił że jakoś mu dziwnie tak to robić jak mały tam jest
No i porodu nie da się przegapić także spokojnie
Ja do.połowy ciąży normalnie później nie mogłam bo ciąża zagrożona. A jak już mogłam to nie dało sie tam wejść w ogóle bolalo haha także podziwiam Cie za seks w 37 tyg .Mnie jak.ginekolog badał w 38 tyg na wizycie na fotelu też to mimo że był bardzo delikatny to czuł główkę już i myslalam że zejdę tak bolało. ;D
A mój narzeczony to samo mówił że jakoś mu dziwnie tak to robić jak mały tam jest
No i porodu nie da się przegapić także spokojnie
reklama
Ja w dniu terminu a skąd wiesz że. przez seks ? na mnie nie działał seksWłaśnie poprzednią ciążę donosilam tylko do 36tc.. I właśnie przez sex urodziłam przed terminem. Teraz to już się boję
Asienkaa23
Fanka BB :)
O kurcze aż tyle tygodni trzeba się wstrzymać? No to będzie ciężko..Korzystajcie póki możecie. Bo później 6 tygodni celibatu, a nie wiadomo jak z siłami będzie.
Ja w dniu terminu a skąd wiesz że. przez seks ? na mnie nie działał seks
Wspolzylam z mężem a 2 godz po dostałam skurczy i wody odeszły, więc to raczej PR,ez sex
Tak ja dwa miesiące nic musi blizna się zagoic i wszystko w środku
Po miesiącu od porodu idziesz na wizytę do gina on usg robi.
Wytrzymasz. Wiadomo chciało się ale nie można. Ale za to później jakoś nie wiem czy przez poród czy co ale libido spada trochę
Po miesiącu od porodu idziesz na wizytę do gina on usg robi.
Wytrzymasz. Wiadomo chciało się ale nie można. Ale za to później jakoś nie wiem czy przez poród czy co ale libido spada trochę
To możliwe na jedną działa ma druga nie :-)Wspolzylam z mężem a 2 godz po dostałam skurczy i wody odeszły, więc to raczej PR,ez sex
Nie na marne nie można współżyc przy zagrożone ciąży np
aspekt
Hej, spokojnie. Ja też urodziłam nagle w 36tc, mimo że 12h wcześniej moja szyjka była zamknięta i długa na 3 cm. Nie współżyłam, nie dźwigałam, nie biegałam, nie miałam infekcji. A we wcześniejszej ciąży chodziłam ponad tydzień z rozwarciem na 1 cm i dziecko urodziło się w 40tc. Nie od rzeczy ciąża donoszona to już 38 tc, u Ciebie już blisko, nie denerwuj się, bo właśnie stres może teraz wykurzyć dziecko z brzucha.Właśnie poprzednią ciążę donosilam tylko do 36tc.. I właśnie przez sex urodziłam przed terminem. Teraz to już się boję
Zobaczymy jak to bedzie i tym razem wszystko już mamy gotowe także może wychodzićHej, spokojnie. Ja też urodziłam nagle w 36tc, mimo że 12h wcześniej moja szyjka była zamknięta i długa na 3 cm. Nie współżyłam, nie dźwigałam, nie biegałam, nie miałam infekcji. A we wcześniejszej ciąży chodziłam ponad tydzień z rozwarciem na 1 cm i dziecko urodziło się w 40tc. Nie od rzeczy ciąża donoszona to już 38 tc, u Ciebie już blisko, nie denerwuj się, bo właśnie stres może teraz wykurzyć dziecko z brzucha.
Trzymamy kciuki!Zobaczymy jak to bedzie i tym razem wszystko już mamy gotowe także może wychodzić
reklama
kinga30
Ciąża jest juz donoszona jeżeli masz skonczony 37 tydzień takze poród moze się rozpocząć w kazdej chwili i juz nie jest on przedwczesnyZobaczymy jak to bedzie i tym razem wszystko już mamy gotowe także może wychodzić