znadziejanajutro
Początkująca w BB
Może to zaklinanie rzeczywistości,ale bardzo potrzebuje takich historii.. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak w efekcie skończyła się ta historia? Szczęśliwie ?Ja mialam taka bladziutka kreske dzien przed okresem. W dniu spodziewanej miesiaczki beta z krwi wynosila 13.
Jakoś w ciągu ostatniego miesiąca była na forum sytuacja, że dziewczyna miała na Pinku druga lekką kreskę, chyba nawet podobna do Twojej, ale beta wyszła ujemnaEhh kupiłam dziś jakiś randomowy test z apteki o czułości 10 i nawet cienia... Zrobiłam betę też. Pozostaje czekać do wieczora. Ale już się chyba nie łudzę nawet![]()
SzczesliwieI jak w efekcie skończyła się ta historia? Szczęśliwie ?
SuperSzczesliwie![]()
Pamiętaj że to beta jest najważniejsza, wiec nie trać jeszcze nadzieiSuperja niestety już chyba nie mam na co liczyć. Bo dziś wyszedł mi test o czułości 10 zupełnie negatywny
czekam na betę ,ale już wiadomo z jakim nastawieniem... Około 20 ma być wynik
Dlatego ogromnie się stresuje odebrać dziś wynik bo jak ta będzie taka jak w czwartek to już cykl przekreślony. Ale...nadzieję umiera ostatnia. Trzymajcie kciuki dziewczyny proszęPamiętaj że to beta jest najważniejsza, wiec nie trać jeszcze nadziei![]()