znadziejanajutro
Początkująca w BB
Może to zaklinanie rzeczywistości,ale bardzo potrzebuje takich historii..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak w efekcie skończyła się ta historia? Szczęśliwie ?Ja mialam taka bladziutka kreske dzien przed okresem. W dniu spodziewanej miesiaczki beta z krwi wynosila 13.
Jakoś w ciągu ostatniego miesiąca była na forum sytuacja, że dziewczyna miała na Pinku druga lekką kreskę, chyba nawet podobna do Twojej, ale beta wyszła ujemnaEhh kupiłam dziś jakiś randomowy test z apteki o czułości 10 i nawet cienia... Zrobiłam betę też. Pozostaje czekać do wieczora. Ale już się chyba nie łudzę nawet
SzczesliwieI jak w efekcie skończyła się ta historia? Szczęśliwie ?
Super ja niestety już chyba nie mam na co liczyć. Bo dziś wyszedł mi test o czułości 10 zupełnie negatywny czekam na betę ,ale już wiadomo z jakim nastawieniem... Około 20 ma być wynikSzczesliwie
Pamiętaj że to beta jest najważniejsza, wiec nie trać jeszcze nadzieiSuper ja niestety już chyba nie mam na co liczyć. Bo dziś wyszedł mi test o czułości 10 zupełnie negatywny czekam na betę ,ale już wiadomo z jakim nastawieniem... Około 20 ma być wynik
Dlatego ogromnie się stresuje odebrać dziś wynik bo jak ta będzie taka jak w czwartek to już cykl przekreślony. Ale...nadzieję umiera ostatnia. Trzymajcie kciuki dziewczyny proszęPamiętaj że to beta jest najważniejsza, wiec nie trać jeszcze nadziei