reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.

Spodziewam się @ na 6 marca. Mam jeden test w domu i myślę, że wcześniej niż w tym terminie nie będę robić 🤔 chociaż kto wie 🙈 może nie wytrzymam 😂

Rozumiem w 100% ☹️ w zeszłym cyklu przerabiałam to samo, a @ przyszła później niż przypuszczałam. Testów też zrobiłam chyba trzy...

Z tego co wyczytałam w necie, to progesteron między 21, a 25 dniem cyklu. Wtedy można się przekonać, czy cykl był z ovu
ja w tym cyklu zrobiłam coś koło 6 🤣 chociaż @ dalej nie ma

No to masz troszkę czasu do testowania, mam nadzieję że Ci się poszczęści i ujrzysz 2kreseczki 🥰

reklama
Jak nie będzie szło albo będziesz ciekawa po prostu to sprawdź sobie długość fazy lutealnej (od owu do @). U mnie przy kp (karmiłam do 2 lat z hakiem) mimo owulacji które było widać na usg i w pozytywnych testach owulacyjnych nie szło właśnie ze względu na zbyt krótka fazę lutealna (minimum do zajścia w ciąże to bodajże 10 dni). 2 tygodnie po odstawieniu miałam już dwie kreski :)

To może jest coś na rzeczy, tylko testy jeszcze nie wykrywają, bo za wcześnie.
Np mogłaś mieć późno ovu
Cześć, wydaje mi się że cykl się faktycznie przesunął. Zrobię dzisiaj ponownie test, szczerze to nastawiam się na @ ,bo ostatnie sexy były w 24dc a ja już mam 36dc

Jak nie będzie szło albo będziesz ciekawa po prostu to sprawdź sobie długość fazy lutealnej (od owu do @). U mnie przy kp (karmiłam do 2 lat z hakiem) mimo owulacji które było widać na usg i w pozytywnych testach owulacyjnych nie szło właśnie ze względu na zbyt krótka fazę lutealna (minimum do zajścia w ciąże to bodajże 10 dni). 2 tygodnie po odstawieniu miałam już dwie kreski :)
może sprawdzę to w następnym cyklu.
Ja puki co nie zamierzam kończyć kp, chodź ostatnio mam wrażenie że mam mniej mleka ,co mnie troszkę martwi ☹️

Dziękuję za radę ☺️

A długo się starałas?

reklama
Do góry