reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.

U nas małe miasteczko , ciężko o takiego lekarza. Byłam raz to powiedział że ciężko będzie zajść w ciążę przy kp, a wręcz stwierdził że to raczej niewykonalne, bo przy kp owu jest blokowana 🫣 więc nawet nie chciało mi się z nim w dyskusję wchodzić.
Ślicznie zakończyliście kp, brawa dla małego i dla Ciebie również.
Dziękuję! ❤️ Trzymam kciuki żeby Wam też się udało zakończyć na Waszych zasadach. No i za dwie kreski 💪🏻

reklama
reklama
Moja ginekolog też mówi, że puki laktacja jest nie ma owulacji. Miałam wizytę po porodzie i mówiła, że jeżeli chcemy się jeszcze starać, to trzeba zakończyć z laktację, że organizm właściwie dochodzi do siebie 2 lata po porodzie i taki jest zalecany czas między ciążami. Po czym powiedziała, że w naszym przypadku nie ma tyle co czekać.

Do góry