reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...

reklama
U mnie się tak zdążyło, że po 29 dniach poszłam na l4, ale wcześniej byłam tam na stażu przez 8 miesięcy. Mimo tego Mialam postępowanie z zusu czy nie było to fikcyjne zatrudnienie.

Mam tego pełna świadomość ale jakby do czego może się przyczepić w sensie na pewno zdarzają się takie sytuacje jak moja...
No do wszystkiego. Ja musiałam pokazywać maile, faktury że wystawiałam, coś co pokaże że pracowałam. A ty po kilku dniach co pokażesz ? Słabo to widzę. U mnie była 8 miesięczna historia, a czekałam 4 miesiące na pieniądze.

reklama
Nawet pracując trzy miesiące nie miałabym co pokazać bo ja w swojej pracy nie podpisuje się swoim nazwiskiem... To praca fizyczna po prostu robię i tyle. Jedynie czym mogłabym się okazać to wpis w książce na recepcji, że rano jestem w pracy o której godzinie i wpis o której wychodzę - kończę pracę
No i to jest jakis ślad, a jako kto będziesz pracowała ?

Do góry