reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobek

Jeśli dyrektor placówki ma odpowiednie kompetencje, były podejmowane próby wsparcia dziecka i wdrożone różne pomysły żeby wesprzeć dziecko i nadal nie widzi w dziecku gotowości to uważam, że może
Obecnie moje dziecko od miesiąca chodzi chociaż przez ten miesiąc była ze mną przez 3 dni na adaptacji i z 5 dni po parę godz. Więc jak dla mnie to nie jest jeszcze jakieś czas chodzenia aby cokolwiek weryfikować. Zobaczę co będzie dalej, narazie niby dyrektorka każe jej przychodzić i po zupce od razu wychodzić bez drzemki

reklama
Obecnie moje dziecko od miesiąca chodzi chociaż przez ten miesiąc była ze mną przez 3 dni na adaptacji i z 5 dni po parę godz. Więc jak dla mnie to nie jest jeszcze jakieś czas chodzenia aby cokolwiek weryfikować. Zobaczę co będzie dalej, narazie niby dyrektorka każe jej przychodzić i po zupce od razu wychodzić bez drzemki

Dzieci różnie przechodzą adaptację. Może Twoje dziecko po prostu potrzebuje więcej czasu. My też adaptację robiliśmy długo i spokojnie bo blisko 2,5 msc chodził w kratkę i dosyć krótko

2letnie dziecko to może i dla niego za szybko na żłobek jak jest ciągły płacz bez przyczyny to się nie dzieje....każde dziecko inne jest ....moje dzieci wszystkie szły od 3roku życia do przedszkola i nie było problemu

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry