reklama
Dziękuję bardzo@Mama2025 To różnie bywa. Czasem wystarczy, że pracodawca odpisze i na tym się kończy. A czasem potem wysyłają pismo z pytaniami do Ciebie, by sprawdzić, czy napiszesz to samo ;-) A czasem jeszcze odwiedzają pracodawcę, ale najczęściej informują kiedy chcą przyjść.
Mam nadzieję że się szybko rozwiąże sprawa
ZielonaMamma
Fanka BB :)
Ja nie dostałam.Dostałas ty też pismo od zusu żeby się samemu wytlumaczyc czy to wszystko przez pracodawcę? Bo ja nic nie dostałam wiem tylko od szefów że oni muszą uzasadnić moją umowę
karolajna1996
Ja dostalam od nich list i około 10 pytan, do tego od siebie wysłałam im wydruki dowodów. Wiem po prostu, że pracodawca dostal to samo.Dostałas ty też pismo od zusu żeby się samemu wytlumaczyc czy to wszystko przez pracodawcę? Bo ja nic nie dostałam wiem tylko od szefów że oni muszą uzasadnić moją umowę
Właśnie dostałam dzisiaj listę 24 pytan tez. Wypełniałaś sama czy w kontakcie z pracodawcą żeby odpowiedzi się zgadzały? Bo przyznam że są takie pytania też na które nie mam pojęcia jak odpowiedziećJa dostalam od nich list i około 10 pytan, do tego od siebie wysłałam im wydruki dowodów. Wiem po prostu, że pracodawca dostal to samo.
karolajna1996
Ja to robilam sama, bo dopiero pozniej dowiedzialam sie ze pracodawca dostal to samo. Ja po prostu pisałam prawde i tyle. Ale jak masz możliwość to wypełnijcie to razem z szefemWłaśnie dostałam dzisiaj listę 24 pytan tez. Wypełniałaś sama czy w kontakcie z pracodawcą żeby odpowiedzi się zgadzały? Bo przyznam że są takie pytania też na które nie mam pojęcia jak odpowiedzieć