Starająca się
Początkująca w BB
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Długie masz cykle? Testuj na spokojnie, ale najlepiej rano. Trzymam kciuki.Mam monitorowane cykle wiec jestem 100%pewna kiedy dokładnie była myśle ze do wigili poczekam i mam nadzieje ze się uda zrobić prezent pod choinkę mężowi
Ze jestem na początku drogi starania w sensie ze staram się dopiero od niedawna może to być miesiąc może dwa czytaj uważnie a potem wypisuj głupoty . Nie muszę ci opowiadać całego życia żebyś wiedziała co dokładnie i gdzie jakoś Twoje rady nie trafiają do mnieW poprzednim swoim watku pisałaś, że jesteś na początku drogi starania się i robisz testy owu. Więc najpierw ustal jedną wersję zdarzeń. Testy czy monitoring? Poczekaj do dnia miesiączki i zrób kolejny test ciążowy.
Czytam uważnie a Ty się tak nie unoś bo nikt Ci tutaj źle nie rzyczy. Pisałaś w sobote, że testy owulacyjne wyszły pozytywne prawie tydzień temu. Żadnej wzmianki o monitoringu. Otrzymałaś odpowiedzi w poprzednim watku, że testy owu nie wykrywają ciąży a te ciążowe, które dzisiaj dodałaś są negatywne. Poczekaj cierpliwie do dnia miesiączki i zrób kolejny test.Ze jestem na początku drogi starania w sensie ze staram się dopiero od niedawna może to być miesiąc może dwa czytaj uważnie a potem wypisuj głupoty . Nie muszę ci opowiadać całego życia żebyś wiedziała co dokładnie i gdzie jakoś Twoje rady nie trafiają do mnie
Nikt tutaj nie wypisuje głupot. Najpierw robisz testy owu mimo tego, że podobno już dawno miałaś potwierdzoną monitoringiem owulację. Do okresu jeszcze 5 dni, więc tak naprawdę test ciążowy może wcale nie pokazać ciąży, a mimo to robisz zdjęcia, zmieniasz jasność, kontrast, rozkładasz testy z poprzedniego dnia. Po co? Psychika w czasie starań o dziecko jest bardzo ważnym elementem a dla mnie to zwyczajne nakręcanie się. Nic to nie pomoże, co więcej, może zaszkodzisz.Ze jestem na początku drogi starania w sensie ze staram się dopiero od niedawna może to być miesiąc może dwa czytaj uważnie a potem wypisuj głupoty . Nie muszę ci opowiadać całego życia żebyś wiedziała co dokładnie i gdzie jakoś Twoje rady nie trafiają do mnie