reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.

reklama
Jak test mógłby pokazać ciążę, jeśli beta jest ujemna ,niektóre test tak mają, że ta kreska jest widoczna, poczekaj do @ może jeszcze się okaże ,ze jednak jesteś

reklama
O kurczę ;o a wynik testu odczytałas do 5 min czy później ? Bo jak po upływie czasu to faktycznie 2 blada kreska mogła się pojawić :( :( eh tak to właśnie jest z tymi testami. Ja zrobiłam drugi przed chwila ale wynik negatywny wiec tez nie wiem czy Ten pierwszy test był błędny czy może teraz wyszedł ujemny bo nie z porannego moczu 😒 na przyszłość chyba czekać na miesiączkę i jak się spóźni to dopiero wtedy testować;/
Mi w terminie @ i po nim przez 2 tyg nie wychodziły testy. Dopiero po 2 tyg test wyszedł. A beta w tym okresie była określoną na poziomie <1.2 gdzie <5 stwierdza że jest ciąża.
Póki @ nie ma jest szansa. Może owulacja się przesuneła 😉

O kurczę ;o a wynik testu odczytałas do 5 min czy później ? Bo jak po upływie czasu to faktycznie 2 blada kreska mogła się pojawić :( :( eh tak to właśnie jest z tymi testami. Ja zrobiłam drugi przed chwila ale wynik negatywny wiec tez nie wiem czy Ten pierwszy test był błędny czy może teraz wyszedł ujemny bo nie z porannego moczu 😒 na przyszłość chyba czekać na miesiączkę i jak się spóźni to dopiero wtedy testować;/
Patrzyłam i od razu sie pojawiła właśnie... no ja juz tez wiecej nie robie. Dopiero jak okres zacznie sie spóźnia. I to porządnie

reklama
Lila28 miałam taką samą sytuację parę miesięcy temu. Test zrobiony 4 dni przed spodziewanym okresem i wyszedł pozytywny, druga kreska blada ale była. W dniu spodziewanej miesiaczki zrobiłam betę i wyszła 2.3. Parę dni później zrobiłam znowu i ten sam wynik, okresu brak. Najprawdopodobniej była to ciąża biochemiczna, dostalam krwawienia po 10dniach. Po 2 miesiącach zaszłam w ciążę, i już leci 8 tydzień.
Nie napisałam tego, żeby Cie zniechęcać czy smucić, ale różne są sytuacje. Czasem coś nie wyjdzie teraz, aby mogło wyjść np za miesiac
Powodzenia

Do góry