reklama
H
Harsharani
Gość
Wierka, a wiesz co? Ostatnio dorwalam dla Olafa:
Mowie Ci- jaki bajer. Wlewam nakretke do wanny, tworzy sie normalnie piana. Olo spedza 20 min w goracej wannie z takim plynem do kapieli i nosek odetkany Nie bylo drogie, chyba 2 funty dalam
Mowie Ci- jaki bajer. Wlewam nakretke do wanny, tworzy sie normalnie piana. Olo spedza 20 min w goracej wannie z takim plynem do kapieli i nosek odetkany Nie bylo drogie, chyba 2 funty dalam
buziaczek1
Fanka BB :)
ale fajny sposob na zatkany nosek
lokata
Witam Kochane.
Pytanko mam ... dziś rano po siusianiu jak wyszłam z łazienki "coś" mi pociekło ... nie było tego dużo ale jak dotknęłam ręką to była cała mokra ... kolor przeźroczysto-białawy (upławy? a może sączące się wody?) później jak sie przebrałam, usiadłam i znów ... przeciekło troche przez spodnie. Teraz znów nic. Ostatnio wyciekło mi tak rano 2 dni temu i przez cały dzień też nic. Zgłupiałam
Pytanko mam ... dziś rano po siusianiu jak wyszłam z łazienki "coś" mi pociekło ... nie było tego dużo ale jak dotknęłam ręką to była cała mokra ... kolor przeźroczysto-białawy (upławy? a może sączące się wody?) później jak sie przebrałam, usiadłam i znów ... przeciekło troche przez spodnie. Teraz znów nic. Ostatnio wyciekło mi tak rano 2 dni temu i przez cały dzień też nic. Zgłupiałam
lokata ja mam tak każdego ranka jeśli szybko nie ubiorę wkładki to majtki od razu mokre od śluzu a przez dzień to tak leciutko mi leci.Najbardziej z samego rana.
Obserwuj się a kto wie,może czop zaczął Ci odchodzić:-)
Obserwuj się a kto wie,może czop zaczął Ci odchodzić:-)
lokata
No zobaczymy co sie bedzie działo dalej ... czop? Odchodzi mi już od 3 tygodni po kawałku ale do tej pory były do kawałki zbitego śluzu ... a teraz sam płyn I ciągnie mnie brzusio czasem jak na @. Ehh, czemu na czole nie pokazuje sie napis "Dziś będziesz rodzić" rano można byłoby go dostrzec w lustrze i wszystko byłoby wiadomo.
reklama
nikusiazory
lokata- hhmmm....ja tez tak mam, ale za bardzo sie tym nie przejelam...hhmm...myslalam , ze mi sie moze troszke popuszczac...zaniepokoilas mnie:-) daj znac jak sie czegos dowiesz...nie wiem jak sobie wyobrazic inaczej saczace wody....hehe...ale ja chyba nie chce tej mysli siebie dopuscic, ze cos takiego ja mam....
Podziel się: