reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

o olejku niestety nic nie wiem, ale podobno wick można stosować a to też dobre żeby się wysmarować

reklama
Masala nie wiem jak z olejkiem,ale mi w aptece doradzili krople Olbas do inhalacji,ze mozna spokojnie stosować w ciąży.

Wierka, a wiesz co? Ostatnio dorwalam dla Olafa:
olbas-bath.jpg

Mowie Ci- jaki bajer. Wlewam nakretke do wanny, tworzy sie normalnie piana. Olo spedza 20 min w goracej wannie z takim plynem do kapieli i nosek odetkany :) Nie bylo drogie, chyba 2 funty dalam :)

Witam Kochane.
Pytanko mam ... dziś rano po siusianiu jak wyszłam z łazienki "coś" mi pociekło ... nie było tego dużo ale jak dotknęłam ręką to była cała mokra ... kolor przeźroczysto-białawy (upławy? a może sączące się wody?) później jak sie przebrałam, usiadłam i znów ... przeciekło troche przez spodnie. Teraz znów nic. Ostatnio wyciekło mi tak rano 2 dni temu i przez cały dzień też nic. Zgłupiałam :eek:

lokata-moga to byc wody płodowe ale nie musza, załóż podpaske, poczekaj na rozwój wypadków i podjedź ewentualnie na IP, ale bez pośpiechu

lokata ja mam tak każdego ranka jeśli szybko nie ubiorę wkładki to majtki od razu mokre od śluzu a przez dzień to tak leciutko mi leci.Najbardziej z samego rana.
Obserwuj się a kto wie,może czop zaczął Ci odchodzić:-)

No zobaczymy co sie bedzie działo dalej ... czop? Odchodzi mi już od 3 tygodni po kawałku ale do tej pory były do kawałki zbitego śluzu ... a teraz sam płyn :eek: I ciągnie mnie brzusio czasem jak na @. Ehh, czemu na czole nie pokazuje sie napis "Dziś będziesz rodzić" rano można byłoby go dostrzec w lustrze i wszystko byłoby wiadomo.

reklama
lokata- hhmmm....ja tez tak mam, ale za bardzo sie tym nie przejelam...hhmm...myslalam , ze mi sie moze troszke popuszczac...zaniepokoilas mnie:-) daj znac jak sie czegos dowiesz...nie wiem jak sobie wyobrazic inaczej saczace wody....hehe...ale ja chyba nie chce tej mysli siebie dopuscic, ze cos takiego ja mam....

Do góry