reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

ja skierowanie na usg bioderek dostalam juz w szpitalu. terminy sa odlegle, bez tego zostanie tylko wizyta prywatna, przynajmniej u mnie. obdzwonilismy kilku ortopedow nim znalezlismy odpowiedni termin. wizyta prywatna = 100zl.

reklama
U mnie w szpitalu pytali do jakiej przychodni będzie należeć Jasiek, potem z tej przychodni przyszła położna i pytała o pediatrę, zapisała sobie i mówiła, że już jest do niego przypisany, po 3 tyg idziemy na pierwszą wizytę w przyszłym tygodniu, ustalimy szczepienia i spytam właśnie o wszystkie kontrole jak to wygląda..

A powiedzcie jakie są u Was koszty szczepień??
U mnie można wybrać program na 5tkę i na 6tkę plus pneumo i meningokoki i rotawirus - ceny są takie same w całej PL czy jak??

Myślicie ze warto szczepic na Rota? Słyszałam ze ten wirus często sie mutuje i można nietrafic :/
Pneumo i menongo koki zaszczepic,ale nie mam pojęcia o cenach

ja się orientuję tylko w pneumo - teraz to są 3 dawki, każda po ok 280zł

po roczku 2 dawki a po 2 latach - 1 dawka - wtedy szczepiłam Zosię bo do przedszkola się wybierała a tam duże ryzyko zetknięcia z tymi bakteriami

Miki1982 ... ja w ciąży piję wodę "Mama i ja" ... posiada pozytywną opinię Centrum Zdrowia Dziecka. Smakuje mi ... o ile woda może w ogóle smakować. Podczas karmienia też będę ją piła.

Lokata, a wiesz, ze 'pozytywne opinie' mozna kupic? Ja sama bylam w szoku po przeczytaniu artykulow na ten temat

Harsh .. a to nie wiedziałam ... ale bądź co bądź jakoś mi ta woda odpowiada ... za to Ustronianka z jodem ... bleee.

najgorsze,ze czlowiek ufa takim rekomenacjom.

Mam pytanie do tych w pologu.
Ile dni krwawilyscie? wiem,ze osobiste pytanie...
Bo ja jestem dzis tydzien po i sie skonczylo?? i to chyba jest niezbyt ok..

reklama
Harsz ja nadal krwawie,12dni juz,czasem mocniej czasem mniej,raz tez myslałam ze juz koniec a to chwilowa przerwa była;)

Do góry