reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

image_335.jpg

zakladaja Ci tasmy i sobie lezysz :)

reklama
no bo to zawsze lepiej sobie popatrzec... Byly o wiele gorsze..
Swoja droga to znam taka agentke, ktora myslala, ze KTG kopie pradem ;) zeby dziecko sie ruszalo:baffled::rofl2:

Czy wam czasami w brzuszkach tez cos pyka? Doslownie...takie 'pyk' ze srodka od 2 dni co chwila slysze. Czyzby to byla inna forma czkawki?

P.S.
Odpowiadajac na pytania z PW- kobieta powyzej z badaniem CTG- to nie ja

Harsh ... mam to samo od jakiegoś tygodnia chyba ... często pod wieczór ... brzuszek przy tym nie skacze ale ewidentnie z niego owe "pyk" dobiega. Za pierwszym razem myślałam że przebił się pęcherz płodowy ale wód brak. Ciekawe co to takiego :eek:

Ja tez czasem słysze owe ''pyk'' jakby cos pekło w brzuszku,moj M to sie smieje ze mam obcego w brzuchu bo to czasem nie jest takie ciche i jedno ''pyk'' tylko seria cała,słyszalna z daleka;)

reklama
Do góry