reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... :-)

mnie czop i wody odeszły 5 min przed skurczami partymi:tak::tak: wody to było dosłownie Only szklanka:-p:-p

także u kazdej jest to sprawa indywidualna:-D:tak:

reklama
Z tego co mi wiadomo to w czasie porodu nie wolno siadac na kibelku;) moja mame tak połozna goniła w szpitalu bo mama chciała do wc a ta za nia darła sie ze jej nie wolno bo ona rodzi;)

o masz, a moja kolezanke 3 razy cewnikowali bo nie mogla siku zrobic. To gdzie ona miala sie wysikac, pod siebie? tak to i ja bym miala blokade

tzn. ze sikac w domu nie mozna tak? czy tylko podczas skurczu?

Co raz bardziej nie chce rodzic, albo coraz bardziej chce by byla juz polowa marca...

no ale jak mi się zachce w domu!? to przecież nie będę wstrzymywać bo zrobię w majtki:-) i będę się tłumaczyć eMkowi że to nie siku a wody płodowe:-D

ja i w domku i w szpitalu robiłam siusiu, nikt nie zakazywał. Miałam cały czas tylko 2cm rozwarcia przez 6 godzin i wiedziałam, że szybko nie urodzę:sorry2:

reklama
dzieki kobitki za odp ...tak zapytalam bo nie wiedzialam gdzie to ma bolec tam na dole jak okres czy caly brzuch ci sciska... wczoraj caly dzien mialam takie glupie uczucie jakby dziwne ostre skurcze ale nie jak przy okresie tylko ...no wyobrazcie sobie ze kladziecie reke swoja na tym pasie pod pepkiem i tam mnie bolalo po prawej stronie i tak sie zastanawialam gdzie te skurcze bola zwlaszcza te pierwsze podobno moga sie zaczac po 32 tyg te przepowiadajace...i sie wystrachalam...troche...ja ..jako ze panikara jestem:zawstydzona/y:

Do góry