reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... :-)

Ja juz nic z tego nie rozumiem.
Dziewczyny a wiecie czy cewnikowanie boli? Bo ja mysle nad ZZO i wtedy cewnikuja i ja sie tego boje najbardziej;/

reklama
masala- mi cewnikowali juz jak mialam znieczulenie. Dziwne jest troche uczucie jak dejmuja i potem jak sie idzie siusiu po takim cewniku.

o rany, ale sie zestresowałam tym zakazem siusiania. bo ja jak nie moge, to od razu mi sie chce. tak jak z chętka na mięso w czasie postu...

o rany, ale sie zestresowałam tym zakazem siusiania. bo ja jak nie moge, to od razu mi sie chce. tak jak z chętka na mięso w czasie postu...

fifronka ale rozbawilas mnie na maxa tym tekstem ze autentycznie pobiegłam do wc bo bym w majtki popusciła haahhhah jakie porównanie nie moge;-)

reklama
Do góry