reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Ja nie mialam podgrzewacza do butelek. Jak dawalam formule to mialam zawsze przygotowana zimna wode a w termosie mialam ciepla na noc. Jak maly sie budzil bo byl glodny to chwila momet i butelka byla gotowa.

ja podgrzewacz potrzebuję na wyjazdy:-) bo na bank dużo czasu będę spędzała u siebie nad jeziorkiem ew u teściów na domku i tam wygodniej będzie mi użyć podgrzewacza:-) bo w domu to nie ma problemu...:-) a przeczytałam też że są podgrzewacze z dodatkowym kabelkiem na zapalniczkę samochodową... więc chyba jak już będę kupować to właśnie taki

Juli był na cycu, więc podgrzewacz był nam zbędny a jak trzeba było coś podgrzać to woda w garnuszku i na gaz:tak:.
Futerko, chyba Avent ma taką końcówkę z adapterem a jak chcesz taniej to w gazecie MAM DZIECKO jest kupon rabatowy 10%.

Futrzaczku my tez chcemy taki zeby mozna było w autku uzywac ale z kupnem poczekam bo jak bede karmic cycem to bedzie zbedna rzecz;)

w sumie racja bo jak nasze dzieci będa miały 6m+ to już będzie chłodniej i wtedy też mniej wyjazdów... ehh... chciałoby się wszystko zaplanować...kupić w miarę tanio... nie przeginac z ilością zakupów... ale czasami mam wrażenie że to wszystko mnie przerasta...

Oj tak dobrze powiedziane,nie wiadomo jaka firme wybrac,czy kupic juz czy pozniej,z jednej strony juz wszystko to moze wyjsc taniej ale potem moze sie okazac ze połowa rzeczy nie jest potrzebna,tak zle i tak nie dobrze;)

a ja z takim dowcipnym pytaniem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czy wasze ( dowcipne:-p) tez są takie popuchniete??? bo z Wiki tego nie miałam a teraz mam taką grubą:rofl2: i nie wiem czy to normalne czy tez nie:sorry2:

reklama
a ja z takim dowcipnym pytaniem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czy wasze ( dowcipne:-p) tez są takie popuchniete??? bo z Wiki tego nie miałam a teraz mam taką grubą:rofl2: i nie wiem czy to normalne czy tez nie:sorry2:
Ja to się mogę przyznać ze tez coś takiego zauważyłam. Jak się depiluje to mnie ta zmiana nawet czasem wkurza...ale to chyba normalne:( buuuuu

Do góry