reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Mam takie pytanie, bo zostałam zaproszona na baby shower do koleżanki i nie mam zielonego pomysłu co jej kupić. Niby nie ma problemu, bo przecież można jakiś śliczny ciuszek w ostateczności kupić, no ale właściwie ona ma już jednego synka ( teraz też będzie chłopak ) i ma mnóstwo ciuszków po nim, nawet mi oddała 3 wielkie reklamówy ubranek, bo ma ich za dużo i pewnie zabawek też ma dużo, tak więc mam wielki problem co kupić? Proszę pomózcie, macie jakieś pomysły??:confused:

moze glupie pytanie...a co to jest baby shower??a co do prezentu to najlepiej sie wczuc i pomyslec co bys sama chciala dostac na ta okazje..oczywiscie w ramach rozsadku cenowego;-)

reklama
ja dostałam zestaw do pielęgnacji skóry po porodzie: sole i olejki do kąpieli, byłam bardzo zadowolona, jeden mały minus - nie mam wanny:-D

a dla dziecka to jakaś fajna grzechotka by mnie ucieszyła, taka najlepiej, którą można przyczepić do wózka, łóżeczka

albo w kilka osób zrzucić się na torbę do wózka, może stara się koleżance znudziła;-)

jak nie miała dla pierwszego synka to polecam śliniak silikonowy z Tomme Tippe, jest świetny!

albo jakiś słodki koszyczek na akcesoria, album na zdjęcia...

tyle mi do głowy przyszło

Do góry