reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

100 pytań do... :-)

Masala -od poczatku jest podbarwiony krwią a jesli mówisz ze to nie ma zapachu i cie nic nie boli ,nie szczypie czy tez nie swedzi to wszytsko ok

reklama
czesc wam dziewczyny! ja tak z nienacka bo dawno nie mialam czasu zagladnac niesstety...musze sie poradzic kochane...musze leciec do pl na pogrzeb w srode czy moze ktoras z was wie czy w 23 tyg mozna sie stewardessom przyznac ze sie jest w ciazy ( o ile same nie zauwaza!) bo nie mam czasu na jakies tam formularze , dowody itp... kurcze pozwola mi wsiasc do samolotu?:baffled:pozdrawiam

Nie wiem czym lecisz ale w Ryanarze do 28 tygodnia w ciazy pojedynczej nie potrzebujesz zaswiadczenia, a po 28 tyg musisz miec od lekarza zaswiadczenie, ze wszystko jest ok i ze nie ma przeciwskazan do lotu.
Vetka mozna latac do 36 jesli wszystko jest ok. Wiem, bo w styczniu tez chce leciec do Polski

witam! dzieki za to ja lece do gdanska wizzerem i dzwonilam tam ale jak mam byc szczera to mi powiedzieli teraz ze moge leciec bez problemu do 28 tyg ale nie wiedza czy stewardessy beda prosic o jakies potwierdzenie...barany niedoinformowane:baffled:
wezme ten macierzynski zestaw od poloznej bo nie mam jak do gp isc po jakis dowod... dzieki fajnie ze moge na was liczyc! nie wiem czy tak latwo do 32 tyg latac on mi w wizz powiedzial przez tel ze do 28 mozna u nich latac....:nerd::baffled: ale nie wie czy ten certyfikat potrzebuja...

Myślę, że w 23 tygodniu nie powinno być żadnego problemu. Dużo zależy jakimi liniami lotniczymi lecisz. Chociaż czasem zdaża się , ze robią problemy. Moja szwagierka leciała w 25-26 ( nie pamiętam dokładnie ) tygodniu liniami wizzair i w Polsce nie wpuścili jej na pokład samolotu:no:. Musiała zmieniać rezerwację i iść do lekarza po zaświadczenie, że wszystko w porządku, ale to było 4 lata temu
Najlepiej weź ze sobą kartę ciążową

Ja leciałam w 21 tygodniu brzuszek juz było widac i to porzadnie ale nik odemnie zadnego papieru nie chciał:no: karty zadnej tez nie miałam:no:

reklama
kurcze ja to wlasnie wizzerem lece ale tez mi sie wydaje ze maternity notes to wystarczy jako dowod dla nich jak cos? przecierz tam jest wszystko czarno na bialym...

Do góry