reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... :-)

W zaleznosci ile chcesz jej dac..ja bym kupila gift card i dala..tak, zeby mogla sobie kupic to co chce np w mothercare...Albo nawet zlozyc sie w kilkoma osobami i dac im taki bon o wiekszej wartosci...

reklama
Ja na wyjscia bralam goraca wode w butelki i zawijalam w tetre wlasnie, dosc dlugo trzymalo cieplo. Jak jestesmy gdzies np. na miescie to zawsze mozna tez poprosic w restauracji,kawiarni itd. o goraca wode ;-)

W domu mielismy podgrzewacz,ktorego uzywalismy,a czasem 'podgrzewalismy' wode w czajniku elektrycznym ( wode mielismy tam zagotowana a potem tylko wlaczalismy na chwile jak trzeba bylo podgrzac.)

pinka tez tak mam :-D ostatnio wlasnie zastanawialam sie czy to normalne, bo z Bartkiem czegos takiego nie mialam....:confused:teraz widze ze nie jestem sama ;-)

dzięki dziewczyny za pomysły :-) może faktycznie pomyślę o czymś nie dla dzidziusia, ale dla mamusi :-)

Buziaczek baby shower to taka babska impreza, którą robi się dla kobiety w ciąży jeszcze przed urodzeniem dzidziusia

Powiedzcie mi co mozna dzidziusiowi ubrac do rampersow? dostałam chyba z 4szt na rozmiar 0-0 i one sa takie malutkie ze do lata to dziecko z nich wyrosnie a nie chciałabym zeby sie zmarnowały...

ola, mi się zdaje, że to raczej ciuszek na lato :/ podwiązek dla niemowlaków chyba nie ma ;D może w domu je wykorzystasz do spania, a tak to nie wiem...

Aga tylko ze w marcu/kwietniu to chyba bedzie jeszcze za zimno na same skarpetki i rampersy(ja mam rozm0-0) mysle ze moze do nich ubrac połspiochy i bluzeczke...

reklama
Do góry