reklama
A ja łykam na razie tylko dwie piguły: Prenatal Classic i Prenatal DHA.
Jest dostępny też podobno Prenatal Duo, który ma oba preparaty w opakowaniu, ale ja nie znalazłam.
Classic kupiłam okazyjnie 90 tabl. za 30 parę zł, a DHA 30 tabl. za 30 parę zł.
Jest dostępny też podobno Prenatal Duo, który ma oba preparaty w opakowaniu, ale ja nie znalazłam.
Classic kupiłam okazyjnie 90 tabl. za 30 parę zł, a DHA 30 tabl. za 30 parę zł.
czy ty masz termin na ostatni marzec? bo Twoja ciąża wydaje mi sie 2 dni młodsza od mojej;-)
Tak, termin mam na 31 marca ale rozpakuje sie raczej wcześniej bo u mnie planowe cc
ja biore to co w standardzie :
aptamil (milupa) witaminy+ dha (ja tu kupuje je razem, 30+30 szt. place cos ponad 12 e )
ferrogard (zelazo, zaczynam od tego tygodnia,lekarz kazal profilaktycznie, za 30 szt. cos ponad 3 e.)
A co DHA ,w pl .leki sa czesto drozsze,ale przeciez mozecie tez pomyslec nad kupnem tranu w syropie
Lepiej sie oplaca, jest naprawde wydajny (kupujemy taki dla synka)
aptamil (milupa) witaminy+ dha (ja tu kupuje je razem, 30+30 szt. place cos ponad 12 e )
ferrogard (zelazo, zaczynam od tego tygodnia,lekarz kazal profilaktycznie, za 30 szt. cos ponad 3 e.)
A co DHA ,w pl .leki sa czesto drozsze,ale przeciez mozecie tez pomyslec nad kupnem tranu w syropie
Lepiej sie oplaca, jest naprawde wydajny (kupujemy taki dla synka)
Ostatnia edycja:
ola a moj ostatnio mowil ,ze moge brac zamiast tych tabletek, ale na 100% to nie powiem bo nie wnikalam czy napewno tu witaminy z tym kwasem nie sa tak drogie, wiec spokojnie moge kupowac je razem i nawet dla samego smaku nie zamienilaym tabletki na tran w syropie (choc moj synek go lubi.... ,ale on byl na nutramigenie dosc dlugo wiec chyba takie smaki mu nie straszne )
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja mam PregnaPlus (44 zł za 30 tabl) i OmegaMed Pregna (nie pamiętam ceny), no i oczywiście magnez ;-)
Podziel się: