reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... :-)

a ja tak w związku z pasztetem - buziaczek - może to nie jest zbyt dobre, ale chyba lepiej zajadać się kanapkami z pasztetem i ogórkiem kiszonym, gdy nic innego nie wchodzi, niz nie jeść wcale. kiedys nikt nie wiedziała, co mozna jeść, a czego nie i dzieci zdrowe się rodziły. myślę że tutaj jest kwestia wyboru mniejszego zła.

reklama
Dziewczyny, połączyłam podobne tematy ale widzę że i tak się odnajdujecie;-):tak:.
Fifronka, popieram Cię w ostatnim poście. Jakby sztywno trzymał się człowiek co ma jeść a czego nie to by trupem z głodu po tygodniu padł:sorry:.

Ja ostatnio troche sie martwie,moze ktoras z Was mi pomoze.Otoz od jakis dwoch tygodni rano i wieczorem jestem cała wysypana w czerwonych,bablowatych ,swedzacych plamach,poczatkowo myslałam ze to po zmianie lekow nasercowych ale juz od tygodnia znowu mam inne i uczulenie nadal sie utrzymuje.Ja nigdy nie miałam rzadnych alergii,czy mozna w ciazy tak nagle byc na cos uczulonym?jesli tak to jak dojsc na co to tak reaguje organizm?Wygladam jak tredowata,a jeszcze martwie sie bo brzuch to mi wcale nie rosnie i znowu schudłam...

Ja ostatnio troche sie martwie,moze ktoras z Was mi pomoze.Otoz od jakis dwoch tygodni rano i wieczorem jestem cała wysypana w czerwonych,bablowatych ,swedzacych plamach,poczatkowo myslałam ze to po zmianie lekow nasercowych ale juz od tygodnia znowu mam inne i uczulenie nadal sie utrzymuje.Ja nigdy nie miałam rzadnych alergii,czy mozna w ciazy tak nagle byc na cos uczulonym?jesli tak to jak dojsc na co to tak reaguje organizm?Wygladam jak tredowata,a jeszcze martwie sie bo brzuch to mi wcale nie rosnie i znowu schudłam...

To jak najbardziej może być alergia: pokarmowa,na proszek do prania,płyn,leki może to przez hormonki??
Powinnaś udac sie do lekarza jak najszybciej!!!

Juz byłam z tym u lekarza i wtedy z moja rodzinna dokturka doszłysmy do wniosku ze to te nowe leki nasercowe ale dzis jak ich juz nie biore od tygodnia to juz nie wiem co o tym myslec.Jutro ide do kardiologa moze on cos wymysli.Najgorsze jest to ze najbardziej ta wysypka jest widoczna do południa i wieczorem a ja zawsze u lekarzy jestem po południu i nie moge juz tego pokazac bo znika.Swedzi mnie okropnie.
Moze to pomidory?własciwie ostatnio jadam je codziennie do kanapek....

Juz byłam z tym u lekarza i wtedy z moja rodzinna dokturka doszłysmy do wniosku ze to te nowe leki nasercowe ale dzis jak ich juz nie biore od tygodnia to juz nie wiem co o tym myslec.Jutro ide do kardiologa moze on cos wymysli.Najgorsze jest to ze najbardziej ta wysypka jest widoczna do południa i wieczorem a ja zawsze u lekarzy jestem po południu i nie moge juz tego pokazac bo znika.Swedzi mnie okropnie.
Moze to pomidory?własciwie ostatnio jadam je codziennie do kanapek....
Naprawde ciężko jest mi powiedzieć bo taka wysypka może mieć niejedno podłoże

Zdaje sobie sprawe ze ciezko mi pomoc,musze sie wygadac bo juz mam tego dosc a moj maz ma mnie dosc bo ciagle chodze i mu truje zeby cos z tym mi zrobił;-)

reklama
Do góry