reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
my chyba pójdziemy w magnesy na lodówkę ze zdjęciem Natki :-)
krowkabordo
Fanka BB :)
Barbara -ja nie Katjusza ale odpowiem :-) allegro
FOTO magnesy MAGNES na lodówkę zdjęcie 15x10cm (2025298438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FOTO magnesy MAGNES na lodówkę zdjęcie 15x10cm (2025298438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
futrzakowa
yea! to ja!
te magnesy to fajna sprawa:-)
futrzakowa
yea! to ja!
my kalendarze na gwiazdkę robilismy więc teraz na poważnie rozpatruję te magnesy:-) choć czasu mało więc może po prostu zdjęcie w ramce?
izabela 1982
Fanka BB :)
Futrzak u nas tez kalendarze byly na swieta, i cos czuje ze nic nie wymysle jak poprostu jakas ladna fotka malego powiekszona i w ramce
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
dziewczyny ja robiłam już i kalendarz i magnesy z tej firmy: Superfoto.pl - fotoksiążka, odbitki, fotoksiążki, zdjęcia cyfrowe - oba na błyszczącym papierze i potwierdzam, że wyszły ładnie i są obrej jakości (i bardzo szybko je dostarczyli) - także polecam.
reklama
Dziewczyny ja z innej beczki - czy któraś zakłada już pampery w rozmiarze 5??
Używałyście może tych Sllep&Play takich w formie majteczek?? Jak się spisują (jak trzymają rzadką kupkę? Zastanawiam się nad nimi, bo byłyby wygodniejsze przy nocnikowaniu..
Używałyście może tych Sllep&Play takich w formie majteczek?? Jak się spisują (jak trzymają rzadką kupkę? Zastanawiam się nad nimi, bo byłyby wygodniejsze przy nocnikowaniu..
Podziel się: