reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

100 pytań do... :-)

Dziewczyny ja z innej beczki - czy któraś zakłada już pampery w rozmiarze 5??
Używałyście może tych Sllep&Play takich w formie majteczek?? Jak się spisują (jak trzymają rzadką kupkę?;) Zastanawiam się nad nimi, bo byłyby wygodniejsze przy nocnikowaniu..
Kiedyś jak Jaś był mały raz je kupiłam. Wszystko było OK,ale jak znalazła się w nich kupka pojawił się problemy natury technicznej, tzn. jak zdjąć te majteczki i nie ubrudzić dziecka?:-) Musiałam je rozrywać z boku ,bo inaczej Jaś miałby całe nóżki z kupki;-) Ale całą zawartość dobrze trzymały na miejscu;-)

reklama
Kiedyś jak Jaś był mały raz je kupiłam. Wszystko było OK,ale jak znalazła się w nich kupka pojawił się problemy natury technicznej, tzn. jak zdjąć te majteczki i nie ubrudzić dziecka?:-) Musiałam je rozrywać z boku ,bo inaczej Jaś miałby całe nóżki z kupki;-) Ale całą zawartość dobrze trzymały na miejscu;-)

dokładnie ten sam problem miałam

hihi my ''5'' to chyba nigdy uzywac nie bedziemy;)pewnie niunia predzej nauczy sie korzystac z wc zanim bedzie miała wage do ''5'';))

My używamy pierwszą paczkę 4+, bo 4 dużą kupkę ostatnio już przestały fajnie trzymać. Do 5 rozmiaru dotarliśmy przy Piotrku, ale to już na samym końcu;-) Pampki ala majtki przetestowaliśmy i nam nie odpowiadały. Wcale nie są takie wygodne, a jak ściągnąć i nie ubabrać? jedynie można rozerwać je po bokach. Przy nocnikowaniu, nie używałam pamków, puszczałam małego po domu bez pieluszki

A my juzuzywamy 5:) mamypierwsza paczke...maly nibyma jeszcze 2 kg mniej niz powinien ale mialam wrazenie ze przy kupce 4+ juz sa za male a teraz jakos sie lepiej go przebiera i nic mu niewycieka:)
A co do takich majtkowych pieluszek to juz z Julka sie zastanawialam jak by sie ja przebieralo i jakos mnie nie skusilo:)

reklama
a ja kiedys dostałam paczke z babygream pieluchoo majtek roz. 4 gdzie przy zdejmowaniu mają opcje ze jak sie mocniej pociągnie za boki to pekaja tam

Do góry