madziulka heh a to jakiś nadzwyczajny przypadek z synka wydawało mi się, ze dzieci wszystko co mają w rękach próbują zjeść Bartek, próbuje co mu w ręce wpadnie. Może spróbuj mu urwać kawałeczek chlebka czy biszkopta jak ma w rącze i wsuń do buzi żeby widział, że jest to jadalne i smaczne;-)
reklama
Hm ja w sumie nic specjalnego nie robiłam , po prostu dawałam mu do rączki na początku oglądał , smakował i wyrzucał a teraz to już wcina bez problemu ostatnio mu kupiłam zwierzaczki chrupaczki one są po 10 miesiącu ale wcina aż mu się uszy trzęsą .
Dziewczyny,macie jakieś namiary na ciepłe śpiworki do wózka? Np. z Allegro?
Ja mam taki VSCOUT Śpiwór Śpiworek polarowy SANKI wózek fotel (1934927031) - Aukcje internetowe Allegro
fajny jest.
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Ola, Scarletka, Patris ja juz chyba walcze z nim ponad miesiac co chwilke i nic( probowalam jesc razem z nim i z Julka, raz ja raz Olaf raz Julka, pomagam mu raczka dac do buzki i nic..... wyrzuca a buzie zamyka....MALY LEN!!!!! Chyba ze zaczne go karmic to wcina wszystko) chociaz jaka kolwiek zabawke, cze cokolwiek innego napotkanego na swojej drodze probuje zchrupac az mu sie uszy trzesa)
Madziulka poczekaj moze potrzebuje wiecej czasu na samodzielnosc? moja mała skolei wogole nie garneła sie do trzymania butli,dopiero od paru dni potrafi zjesc mleczko z butli samodzielnie ja trzymajac
mój też jest leń smierdzący i mowy nie ma żeby trzymał butlę. Oczywiście umie to robić, ale podczas jedzenia jest tyle rzeczy do robienia ciągnie się za włosy, szczypie mnie po ręce, buzi, drapie się w ucho, miętosi smoka, nakłada sobie pieluchę na głowę..
futrzakowa
yea! to ja!
a to w tym wieku dziecko powinno już samo jeść z butli? nasz potrafi ale oczywiście leń z niego straszny i teraz to nie wiem czy go męczyć z tą samodzielnością czy samo przyjdzie...? :-)
futrzakowa
yea! to ja!
samo przyjdzie;-) Pamiętam, że Piotruś szybko chwytał za butlę i chciał samodzielnie jeść, Bartosz natomiast patrzy żeby go nakarmić
hehe... jak ładnie ujęłaś..."patrzy by go nakarmić"
reklama
Podziel się: