reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
dziewczyny poniewaz w te klocki nie jestem dobra a patrzyłam na allegro i oczopląsu dostałam chcę kupic Wiki jakieś gry na poczatek takie nie trudne zeby zaczaiła o co chodzi ale nie mam pojecia jakie bo ja sama w gry nie grałam...... oprócz eurobissnesu kiedyś;-)

moze macie jakies doświadczenia w tej dziedzinie?

Laleczki, Memo, Domino, Farmer, Nawlekaj nie czekaj, Lotto misie rysie, Figuraki, Patyczaki, Skubane kurczaki - superowa!, Pędzące żółwie

a czym przyprawiacie zupki? bo ja mam cały zamrażalnik królików i kurczaków a Helena wybiera słoiczki...

Ostatnia edycja:
Madzikm- Obiadki to maly zjada zazwyczaj razem z nami bo ja bardzo czesto gotuje na parze wiec jest wmiare zdrowo.... a zupki do tak jak dla nas tylko w mniejszych ilosciach:) Sloiczkow juz nie uzywamy mniej-wiecej od dwoch miesiecy.

madzikm ja do tej pory niczym nie przyprawiałam, ale myślę że suszony koperek i pietruszka są ok. U nas Zosia od 2 tygodni na słoiczkowych zupkach bo się obraziła na moje. Ale wraca jej apetyt, więc zacznę znowu gotować:tak:

Spring- Ja spiworek mialam w komplecie z wozkiem takze przepraszam ale nie pomoge.:(

A mam pytanko do mamusiek- jak nauczyc malego zeby sam jadl biszkopty czy chlebek?? Bo juz mi rece opadaja:)) Wszystko pcha do buzki ale jak ja mu dam cos do jedzenia to pooglada i wyrzuca!!! Daje mu codziennie co chwilke zeby sie uczyl i nic jeszcze ani razu nie dal do buzki...chyba ze zabawke to odrazu probuje smak:):) Jak macie jakies spodoby to prosze o pomoc bo z Julka nie mialam takich problemow.:D

reklama
Spring ponoc tez spiworki z owczej wełny sa chwalone
Madziulka ja najpierw sama smakuje,gryze,tak zeby ninia widziała a potem daje jej do buzki i w raczke

Do góry