reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

U nas jego zakup zależy od tego ile kasy uzbieram ze sprzedaży rzeczy po Gabrysi.. W rozłożeniu na lata, w których będzie służył, koszt nie jest aż tak duży, no ale niestety kasę trzeba wydać naraz :-(

reklama
Ja troche z innej beczki czym usunąć plamy z oliwki? młoda uwaliła mi głową cały piękny ochraniacz i nie chce dziadostwo zejśc

Papciarkowa mi plamy po oliwce zeszły po użyciu odplamiacza OXY do kolorów z Biedronki. Namoczyłam wtedy czapeczke osobna w OXY a potem dolałam do prania w pralce (na 40 stopnii).

Dziewczyny nie wiem czy to pytanie już było,jeśli tak to sorry.
Jak długo orientacyjnie trwa biegunka przy ząbkowaniu????????? Jamie od kilku dni robił rzadsze kupki a teraz to już 4-5 razy dziennie i to naprawdę rzadkie. Wygląda na zdrowego,je ładnie stad przeczucie ze to zęby,tylko ile to będzie trwało????

wierka nie pomogę Ci ja ciągle mam z tym problem i też wydaje mi się ,że przez ząbki....lekarz i dawał jakieś leki trochę pomogly ,ale to wraca i sama niewiem

Dziewczyny mam pytanie.
Która z was ma smoczka trójprzepływowego?
Czy wasze maluchy piją z niego i sok, wodę, MM i MM z kaszką?
np. I-sok, II-mm, III-mm z kaszką
Jakich smoków używacie i do czego?

reklama
ja mam, ale od miesiąca nie używam, potrzebny mi był do mleka z kaszką, ale teraz kaszkę jemy tylko łyżeczką. Wtedy używałam na III. Do samego mleka żaden stopień się u nas nie sprawdził, bo za mocno leciało i do tej pory używam 3dziurki. Tym bardziej sądzę, że do wody by się nie nadał, ale teraz dzieciaczki większe, to może się mylę.

Do góry