reklama
My mamy ten:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: MAXI COSI fotelik TOBI 2011 fotelik 9-18kg>
bo niestety Nadia odmówiła jeżdżenia w pozycji półleżącej odkąd siedzi, jest drogi ale naprawdę nam się super sprawdza, ma intuicyjne regulacje i nowy system mocowania no i mała w nim "nie tonie" tylko ładnie siedzi
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: MAXI COSI fotelik TOBI 2011 fotelik 9-18kg>
bo niestety Nadia odmówiła jeżdżenia w pozycji półleżącej odkąd siedzi, jest drogi ale naprawdę nam się super sprawdza, ma intuicyjne regulacje i nowy system mocowania no i mała w nim "nie tonie" tylko ładnie siedzi
Dziewczyny nie wiem czy to pytanie już było,jeśli tak to sorry.
Jak długo orientacyjnie trwa biegunka przy ząbkowaniu????????? Jamie od kilku dni robił rzadsze kupki a teraz to już 4-5 razy dziennie i to naprawdę rzadkie. Wygląda na zdrowego,je ładnie stad przeczucie ze to zęby,tylko ile to będzie trwało????
Jak długo orientacyjnie trwa biegunka przy ząbkowaniu????????? Jamie od kilku dni robił rzadsze kupki a teraz to już 4-5 razy dziennie i to naprawdę rzadkie. Wygląda na zdrowego,je ładnie stad przeczucie ze to zęby,tylko ile to będzie trwało????
juliaidaro
Fanka BB :)
wierka nie pomogę Ci ja ciągle mam z tym problem i też wydaje mi się ,że przez ząbki....lekarz i dawał jakieś leki trochę pomogly ,ale to wraca i sama niewiem
K
koncia
Gość
wierka, a ma temperaturę? Lepiej się upewnić czy to nie jakaś infekcja i może się odwodnić
reklama
K
koncia
Gość
ja mam, ale od miesiąca nie używam, potrzebny mi był do mleka z kaszką, ale teraz kaszkę jemy tylko łyżeczką. Wtedy używałam na III. Do samego mleka żaden stopień się u nas nie sprawdził, bo za mocno leciało i do tej pory używam 3dziurki. Tym bardziej sądzę, że do wody by się nie nadał, ale teraz dzieciaczki większe, to może się mylę.
Podziel się: