reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Ola szkoda że nie podają długości wkładki bo nie wiadomo czy to 17 cm czy rozmiar 17 ? Rozmiar 17 to gdzieś tak 11 cm wkładki to mój synek już ma tyle więc były by za małe jak 17 cm to już inna rozmowa.Swoją drogą buciki śliczne :)
Ja też rozważam kupno bucików , na razie ma sportowe ale już z nich wyrasta :/

Patris - wydaje mi sie, że to napewno nie 17cm, bo nawet pisze ze od 5-7miesiaca.. faaajne są, ale kurde nie wiem, czy trafiłabym z rozmiarem przez allegro.
chyba muszę się wybrać na jakieś zakupy :-)

ja ostatnio w Deichmanie zmierzyłam stópki młodej i Gaba ma w tej chwlili 17. Z tego co pisałaś, twoja Gabrysia jest podobnych rozmiarów, więc na zimę to bardziej w 19-20 bym celowała. Tym bardziej, że to jeszcze bardziej dla ozdoby będzie niż do prawdziwego chodzenia :)

Ola No tak w sumie masz rację ;) Wystarczy stópkę zmierzyć i patrzyć na rozmiar wkładki a jak niema to pytać jaki jest i w tedy powinno się udać :). Trochę trudno trafić bo trzeba wsiąść pod uwagę że stópka będzie rosła i to czasem nie regularnie :).

Pabella
no właśnie mój też ma już teraz 17 więc na pewno właśnie gdzieś 19 - 20 , też tak myślę :)

Ostatnia edycja:
ja ostatnio w Deichmanie zmierzyłam stópki młodej i Gaba ma w tej chwlili 17. Z tego co pisałaś, twoja Gabrysia jest podobnych rozmiarów, więc na zimę to bardziej w 19-20 bym celowała. Tym bardziej, że to jeszcze bardziej dla ozdoby będzie niż do prawdziwego chodzenia :)

17cm stopka?

reklama
Ja myślę że chodziło o rozmiar bucika Wredniak , jakoś sobie nie wyobrażam niemowlęcia ze stópką 17 centymetrową :-D

Co do tego oparcia to u mnie wygląda tak i to jest już 2 poziom :)

P090911.jpg

Do góry