Dziewczyny chce zrobić jakies ciasto na świeta oprocz mazurka ale bedziemy jechac prawie 4 godz samochodem do teściowej bo zajeżdzamy jeszcze do koleżanki. Pomóżcie i powiedzcie jakie ciasto można przewozić dłużej w bagażniku żeby sie nie zepsuło?
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
galaxia 4 godz to nie duzo...jest zimno na dworze wiec zaden jak na moje oko nie powinien sie zepsuc:-)
marzenka21
galaxia to pomysl takjak na jakis przyjeciach jest ciasto to co one stoi tylko pol godz?a tam cieplej tak?a na dworze poki co minusowa pogoda takze spokojnie..no ja tak mysle..ta torba to dobry pomysl
Galaxia ja jadę 4 godziny do domu i zawsze od mamy dostaję tonę sernika i jabłecznika i żyją spokojnie Nie próbowałam z kremem ale myślę, że tak jak mówi marzenka21 powinno dać radę. Teraz jak w grudniu wracałam do krk to wiozłam zamrożone mięso i nawet tyci się nie rozmroziło
A mi sam ginekolog powiedział już na początku ciąży żebym unikała takich czynności jak właśnie wieszanie firanek, podnoszenie ciężarów i generalnie forsowania się. Na tej wizycie był też mój mąż i słyszał wszystko osobiście więc faktycznie zakupów nie noszę, prania nawet nie wieszam i troszkę wykorzystuję słowa lekarza:-) a że pewnie więcej dzieci mieć nie będziemy, bez skrupułów wykorzystuję czas ciąży no i męża...
Ja też pewnie urodzę w sierpniu, dwójeczka dzieciaczków zazwyczaj wcześniej się rodzi, a według usg wychodzi mi 5.09. Sam ginek szykuje mnie na sierpień. Oby tylko nie za wcześnie.
Ale patrzcie jak nam sie fajnie ułożyło, jeśli posiedzimy rok na macierzyńskim to mamy dokładnie calutki wakacje dla rodzinki a do pracy jak do szkoly albo na studia
Ja też pewnie urodzę w sierpniu, dwójeczka dzieciaczków zazwyczaj wcześniej się rodzi, a według usg wychodzi mi 5.09. Sam ginek szykuje mnie na sierpień. Oby tylko nie za wcześnie.
Ale patrzcie jak nam sie fajnie ułożyło, jeśli posiedzimy rok na macierzyńskim to mamy dokładnie calutki wakacje dla rodzinki a do pracy jak do szkoly albo na studia
One nie są Annie żadne tam specjalne po prostu ładne, ale drogie, dziewczyny wpadły na pomysł, że będą szyły
Magiczne Akcesoria - MayLily
Magiczne Akcesoria - MayLily
-Lorelain-
katjoshka - trafiłam na ta stronke kilka dni temu i upatrzyłam tam sukienki, wzór mają prosty to też chce uszyć
reklama
Podziel się: